Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

1 VİPLİ - Second Lieutenant 6 - 2 ZPli karakter - Katılış May, 2010 - Hilesiz, Temiz

DayAndNightx

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
Başarım Puanı
35
TM Yaşı
14 Yıl 1 Ay 6 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Crossfire hesabımı satıyorum arkadaşlar oynamayı bıraktım. Hesabı 2010 da açmıştım 7 yıllık tertemiz hesap. Hiçbir şekilde hile kullanılmadı ceza alınmadı. 1 adet VİP M4A1-S Obsidian Beast var. 2 Adet de ZPli karakter var. Oyun içindeki GP ile alınan silahlarda var onları yazmıyorum bilgi isteyene verebilirim. Kutu içinden çıkan silahlar: R93 T2 (Sniper) , Anaconda Advanced (Pistol) ve ayrıca M4A1-S-Jasmine var. EFT veya Havale yoluyla satacağım. 2 Tarafında güvenliği için WP üzerinden konuşmalar kayıt altına alınıp herhangi bir dolandırıcılıkta Emniyete Siber Suçlara bildirilecektir o yönden içiniz rahat olsun dürüst satıcıyım alavere dalavere yok helal kazanç olsun istiyorum. Fiyat olarak 150 düşünüyorum. Site üzerinden mesaj yoluyla ulaşırsanız sevinirim. İyi günler.

http://crossfire.z8games.com/profile/8030131

hocam sonteklife koy almak istyorum

ürün satılmıştır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri