HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sa beyler..
Gm eğer msj atabilirsen 7x kullananların nasıl yaptığını yazıcam sana belki kolaylıkla engellersin.konu yanlış yerde ise özür dilerim...zaten çok fazla kullanan yok onlarıda bitirelim
Gm eğer msj atabilirsen 7x kullananların nasıl yaptığını yazıcam sana belki kolaylıkla engellersin.konu yanlış yerde ise özür dilerim...zaten çok fazla kullanan yok onlarıda bitirelim
Son düzenleme:
Destek bölümünden ticket atarsanız ilgileneceklerdir yada herhangi bir kanıt durumunuz varsa direk burada paylaşabilirsiniz.Sa beyler..
destek bölümünden yazıcam tekrar.video kanıtım yok sadece nasıl yaptıklarını öğrendim gerçektende çalışıyo yöntem. buradan yazmama sebebim görenlerden kullanmak isteyen olur veya Gm im pm yazabilirseniz direk ona yazayım ilgilenir
Son düzenleme:
destek bölümünden yazıcam tekrar.video kanıtım yok sadece nasıl yaptıklarını öğrendim gerçektende çalışıyo yöntem. buradan yazmama sebebim görenlerden kullanmak isteyen olur veya Gm im pm yazabilirseniz direk ona yazayım ilgilenir
Ticketten Ulaş.Umarım dikkate alırlar engellerler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)