C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Örümcek Barones

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PracTicLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 612

PracTicLe

I was the lightning before the thunder.
Fahri Üye
TM Üye
Konular
709
Online süresi
13h 5m
Reaksiyon Skoru
1,248
Altın Konu
1
TM Yaşı
15 Yıl 14 Gün
Başarım Puanı
294
MmoLira
233
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kasılmanın zorluğunu dile getirmiştik ve sizde bizi kırmadınız exp kazanımını arttıran yeni itemler eklediniz teşekkürler :) Fakat Örümcek Barones odasına giriş 105 seviye olunca mümkün oluyor 105 leveldan sonra expi napalım :D Bir düzenleme gelirse seviniriz en azından 85 levela kadar Kızıl Orman' da rahat bir şekilde kasılabiliyor karakterler fakat 85 den sonra gerçekten zahmetli olmaya başlıyor. Örümce Barones odasının girişi 85 level a düşürülürse gerçekten güzel olabilir :)
@Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kasılmanın zorluğunu dile getirmiştik ve sizde bizi kırmadınız exp kazanımını arttıran yeni itemler eklediniz teşekkürler :) Fakat Örümcek Barones odasına giriş 105 seviye olunca mümkün oluyor 105 leveldan sonra expi napalım :D Bir düzenleme gelirse seviniriz en azından 85 levela kadar Kızıl Orman' da rahat bir şekilde kasılabiliyor karakterler fakat 85 den sonra gerçekten zahmetli olmaya başlıyor. Örümce Barones odasının girişi 85 level a düşürülürse gerçekten güzel olabilir :)
@Shorty;
Profesyonel yonetım ekıbımız kesın bunu dusunmustur ole bı hata olucagını zannetmıyorum ben 105 lv den sonra exp daha rahat gelır dıe dusunmemıslerdır dıe tahmın edıyorum

Profesyonel yonetım ekıbımız kesın bunu dusunmustur ole bı hata olucagını zannetmıyorum ben 105 lv den sonra exp daha rahat gelır dıe dusunmemıslerdır dıe tahmın edıyorum

Umuyoruz ki gerekli düzenleme gelir :)

Biz size satarız kardeş dert ettiginiz şeye bak

dıkat;19479756' Alıntı:
Biz size satarız kardeş dert ettiginiz şeye bak

Dert ettiğimiz şey parayla almak olsaydı zaten dert etmezdik.... Pul pençe desen 105 de 60 level kaskın dönüşümde pul pençe istiyor şimdi ben gidip neden 60 level kaskı 105 levelda dönüştüreyim ki ya da neden vs atarken daha da az hasar almak için 105 level ı bekliyim ? Satarsınız tabi 2 saatlik yüzüğe 10 T fiyat biçersiniz olur biter :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri