kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

GercekBaban

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Clors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 971
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bizim adımıza hesap acılıyor itemci.com dan İtemlerımızı kopyalayıp koyuyorlar
biz haksız yere ban yiyoruz.Bu sorunu çözmelerı lazım yoksa hunk gıbı olucak sw

Uzun zamandır forumda yoktum fakat dayanamadım yeni bir hesap açıp konulara müdahil olmak zorunda kaldım.Biz bu serveri uzun süredir oynuyoruz burasının güvenilir olduğunu düşündüğümüz için bu serverde oynuyoruz fakat Hunkda yapılanlar gerçekten Ely Ekibine yakışmayan şeylerdi bunların tekrarlanmaması gerekirken neden haksız yere insanlara ban atılıyor anlamış değilim.Hile yapanların banlanmasının sonuna kadar arkasındayız fakat emek harcayan insanlara bu yapılınca gerçekten üzülüyoruz.Ha bir yanlışlık yapıldıysa bu yanlışlığın düzeltilmesi gerekir.Ticketlere zamanında cevap verilmesi gerekir.

Lütfen insanları mağdur etmeyin.Hunkda yapılan haksızlıklar tekrar bu serverde yapılmasın.

Onu Bunu Geçtım İtemci.com Hesabı Var Die Ban mı Atılır Kardesım Oyundakı 1000 Userden 400 un ustunde Hesabı Var Sadece Senın Sw de Yasak Itemcı Dıer Bılındık Sw lerde Yasak Deıl Herkeze Ban Atın Ozaman
@Shorty GercekBaban Sucsuz Yere Ban Yemıstır Kanıt Yok Zaten ortada

Son düzenleme:
Suçsuz olduğundan emin olan destek aracılığıyla ticket oluştursun savunmasını yapsın gerekli incelemeyi yaparız. Ama hiç kimse sadece x sitede hesabı var diye banlanmadı buna emin olabilirsiniz.

Onu Bunu Geçtım İtemci.com Hesabı Var Die Ban mı Atılır Kardesım Oyundakı 1000 Userden 400 un ustunde Hesabı Var Sadece Senın Sw de Yasak Itemcı Dıer Bılındık Sw lerde Yasak Deıl Herkeze Ban Atın Ozaman
@Shorty GercekBaban Sucsuz Yere Ban Yemıstır Kanıt Yok Zaten ortada

Üsttede belirttim kimse sadece hesabı var diye banlanmadı. Ayrıca a,b,c serverlar bizi ilgilendirmiyor. Arkaplanda o siteyle nasıl anlaştıkları bizi ilgilendirmiyor. Oyun kurallarında yasak diye yazıyor, defalarca da uyardık yapmayın banlanırsınız diye dinlemedi kimse.

item alışverişleriniz için ileride bir çözüm üretirsek serbest bırakırız. Ama şuan için kurallarda da açıkça belirttiğimiz üzere yasak bu iş. Bu işlere girerek hesabınızdan olmayın.

2nMypj.jpg
GercekBaban karakterim Suç suz yere Ban yedi Bugune kadar hile bildirimlerini oyun hatalarını bildirdim bi anda silip atılamaz 7 senelik oyuncuyum Bizim gibi uzun surelı oyuncuları bi anda silip atmanız kabul edilecek bi durum deıl bi daha Gözden geçirmenizi
Talep ediyorumm Ticket bölumune Yazdım cevap gelmedı Bizim adımıza hesaplar acıyorlar

Aşağıda Örnek bi video attım . 7x kullann oyuncu * %60 bnm Ticketlerim ..

<span style="font-family:arial black;"><font size="4"><span style="color:#800000;">

1) itemci profil adınız ile oyundaki hesap adınız aynı
2) Satışa sunduğunuz eşya sizin karakterinizde
3) Özel Mesaj konuşmalarınızda itemci profilinizi yazdığınız görülüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri