- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Talep ediyorumm Ticket bölumune Yazdım cevap gelmedı Bizim adımıza hesaplar acıyorlar
Aşağıda Örnek bi video attım . 7x kullann oyuncu * %60 bnm Ticketlerim ..
<span style="font-family:arial black;"><font size="4"><span style="color:#800000;">
Son düzenleme:
- Konular
- 4
- Online süresi
- 1m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
GercekBaban karakterim Suç suz yere Ban yedi Bugune kadar hile bildirimlerini oyun hatalarını bildirdim bi anda silip atılamaz 7 senelik oyuncuyum Bizim gibi uzun surelı oyuncuları bi anda silip atmanız kabul edilecek bi durum deıl bi daha Gözden geçirmenizi
Talep ediyorumm Ticket bölumune Yazdım cevap gelmedı
Aşağıda Örnek bi video attım . 7x kullann oyuncu * %60 bnm Ticketlerim .
<span style="font-family:arial black;"><font size="4"><span style="color:#800000;">
videodaki kişi 7x degıl
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
umarım anlamışsındır konunun geri kalanına tabi degılım- Katılım
- 17 Ağu 2014
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,557
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -120
- DevLira
- 0
Videodaki kostüm silah sistemi şuan aktif değil bu yüzden bahsettiğin şeyle konudaki videonun alakası yok.Oyun exesi uzun süre açık kalırsa bazen oyuncuların hareket etmediği gözüküyor videodaki kişi 7x değilse en iyi ihtimalle videoyu çeken kişide hareketsiz gözüküyor olması lazım
- Konular
- 4
- Online süresi
- 1m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Videodaki kostüm silah sistemi şuan aktif değil bu yüzden bahsettiğin şeyle konudaki videonun alakası yok.Oyun exesi uzun süre açık kalırsa bazen oyuncuların hareket etmediği gözüküyor videodaki kişi 7x değilse en iyi ihtimalle videoyu çeken kişide hareketsiz gözüküyor olması lazım
silah kostümü yok ama sonucu aynı olan başka bir bug var belliki çünkü normal degıl, orda 7x açılması mantıklı degıl en başında
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Son ban olaylarında tanıdığım çok kişinin hiçbir işe bulaşmamasına rağmen hesaplarına ban atılmış duyduğum ve öğrendiğim kadarıyla.ŞAHSEN BENİMLE HİÇBİR ALAKASI OLMAYAN BİR KİŞİNİN BENİM ADIMLA İTEMCİDE AÇTIĞI HESAP YÜZÜNDEN BENİMDE ÇARLARIM BAN YEMİŞ HALBUKİ OYUN AÇILDIĞI GÜN BU KİŞİ BENİM NİCKİMİDE ÇALMIŞ VE GEREKLİ BİLGİYİ DESTEKDEN İLETMİŞTİM MALESEF HALA O TİCKETE BİLE CEVAP ALAMADIĞIM HALDE BAŞKA BİR KİŞİNİN YAPTIĞI İŞLER YÜZÜNDEN BENİM HESAPLARIM KAPATILDI.
GEREKLİ AÇIKLAMALARI VE YAPILAN OLAYI KANITLARIYLA BİRLİKTE DÜN DESTEĞE İLETTİM VE FORUMDAN MESAJ ATTIM BUNADA CEVAP VERİLMEDİ.FORUM KONUSU OLARAKDA BU OLAYI DETAYLI ŞEKİLDE ANLATACAĞIM BUNUN İÇİN ARKADAŞLARIMDANDA OLAYLA İLGİLİ KESİN CEVAPLAR BEKLİYORUM VE İLGİLİ SİTEYEDE GEREKLİ BİLDİRİMİ YAPTIM ORADADA BENİM ADIMA AÇILAN HESABI İNŞALLAH YAKIN SÜREDE KAPATICAKLAR.
TEKRARDAN YÖNETİM EKİBİNDEN BU KONUYA ACİLEN MÜDAHALE ETMESİNİ VE BU HAKSIZLIĞIN ÖNÜNE GEÇMESİNİ BEKLİYORUM.
GEREKLİ AÇIKLAMALARI VE YAPILAN OLAYI KANITLARIYLA BİRLİKTE DÜN DESTEĞE İLETTİM VE FORUMDAN MESAJ ATTIM BUNADA CEVAP VERİLMEDİ.FORUM KONUSU OLARAKDA BU OLAYI DETAYLI ŞEKİLDE ANLATACAĞIM BUNUN İÇİN ARKADAŞLARIMDANDA OLAYLA İLGİLİ KESİN CEVAPLAR BEKLİYORUM VE İLGİLİ SİTEYEDE GEREKLİ BİLDİRİMİ YAPTIM ORADADA BENİM ADIMA AÇILAN HESABI İNŞALLAH YAKIN SÜREDE KAPATICAKLAR.
TEKRARDAN YÖNETİM EKİBİNDEN BU KONUYA ACİLEN MÜDAHALE ETMESİNİ VE BU HAKSIZLIĞIN ÖNÜNE GEÇMESİNİ BEKLİYORUM.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...