HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Eee tabi bi yerden başlamak lazım 
Videoyu izlemek için : ///

Videoyu izlemek için : ///
Moderatör tarafında düzenlendi:
saltanatın 1-1 olmas için klavye ile kontrol edilmesi lazım ayrıca videodada görüldügü üzere sadece 1 defa vurdu sanırsam doyumdaki boss içine atmışsın
umutta yapmıştı onu
umutta yapmıştı onuSırada klavyeyle kontrol sistemi var onun mantığınıda çözersem 1-1 olucak videoda bilerek 1 kere vurdum petin saldırı atak saniyesini tam tamamlayamadım normalde vuruyosaltanatın 1-1 olmas için klavye ile kontrol edilmesi lazım ayrıca videodada görüldügü üzere sadece 1 defa vurdu sanırsam doyumdaki boss içine atmışsınumutta yapmıştı onu
klavye konrtolü sandıgın kadar kolay değil geçen yıl denemiştim olmadı tanıdıgım çogu devolper klavye konrolünü yapamadı sanıldıgı kadar kolay görülmüyor.
Sırada klavyeyle kontrol sistemi var onun mantığınıda çözersem 1-1 olucak videoda bilerek 1 kere vurdum petin saldırı atak saniyesini tam tamamlayamadım normalde vuruyo
Haklısın denemekte fayda var :smile:klavye konrtolü sandıgın kadar kolay değil geçen yıl denemiştim olmadı tanıdıgım çogu devolper klavye konrolünü yapamadı sanıldıgı kadar kolay görülmüyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)