- Konular
- 39
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Tebrikler güzel kesim ...
- Konular
- 4,504
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 27d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 7,257
- Altın Konu
- 60
- Başarım Puanı
- 487
- MmoLira
- 924
- DevLira
- 0
Lonca Olarak Siz oyunu sadece ss almak olaylardan yararlanmak ıcın oynuyorsunuz.
Bunun her turlu kanıtlarını sunarım . oyunda hareketı engelleyen kavram olarak goruyorum sizi. Ben ban yedımde ne oldu ? Kral mı olduunuz ?
Yıne kesılen taraf sızsınız . Kaybeden taraf sızsınız. Tek yapabılecegınız şey Verilen selamı bıle ss alıp gonderıp ban sebebi mi diye sormaktır.
Ki Bunlar yuzunden benım gorusum sızın yuzunuzden Insanlar oyundan soguyor . Bu huyunuzdan vazgecmenizi temenni ediyorum .
Kheron kardeş Ömrun ss almakla geçecek . ben yıne gelecegım sayılı gun cabuk geçer . Yıne vs dıyecem yıne kesecem yine susacaksınız
yıne bole fırsat pesınde kosacaksınız. Sızın tek yetenegınız bu Bunu buraya yazma geregı duydum cunku buraya yazmazsam ayrı bı konu acacaktım sızden gercekten bıktım hal ve hareketlerınıze cekı duzen verın. Umarım Mesajım yerini bulur .
Bırakın bu kötü huyu.
Bunun her turlu kanıtlarını sunarım . oyunda hareketı engelleyen kavram olarak goruyorum sizi. Ben ban yedımde ne oldu ? Kral mı olduunuz ?
Yıne kesılen taraf sızsınız . Kaybeden taraf sızsınız. Tek yapabılecegınız şey Verilen selamı bıle ss alıp gonderıp ban sebebi mi diye sormaktır.
Ki Bunlar yuzunden benım gorusum sızın yuzunuzden Insanlar oyundan soguyor . Bu huyunuzdan vazgecmenizi temenni ediyorum .
Kheron kardeş Ömrun ss almakla geçecek . ben yıne gelecegım sayılı gun cabuk geçer . Yıne vs dıyecem yıne kesecem yine susacaksınız
yıne bole fırsat pesınde kosacaksınız. Sızın tek yetenegınız bu Bunu buraya yazma geregı duydum cunku buraya yazmazsam ayrı bı konu acacaktım sızden gercekten bıktım hal ve hareketlerınıze cekı duzen verın. Umarım Mesajım yerini bulur .Bırakın bu kötü huyu.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 500
- Online süresi
- 4h 28m
- Reaksiyon Skoru
- 348
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 217
- MmoLira
- 215
- DevLira
- 0
tebrik ederim kardaşım güzel vs olmuş görünen köy her zaman ki gibi 

- Konular
- 12,227
- Online süresi
- 5h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 3,165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 577
- MmoLira
- 41
- DevLira
- 0
Tebrikler
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 9
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Lonca Olarak Siz oyunu sadece ss almak olaylardan yararlanmak ıcın oynuyorsunuz.
Kheron kardeş Ömrun ss almakla geçecek . ben yıne gelecegım sayılı gun cabuk geçer . Yıne vs dıyecem yıne kesecem yine susacaksınızyıne bole fırsat pesınde kosacaksınız. Sızın tek yetenegınız bu Bunu buraya yazma geregı duydum cunku buraya yazmazsam ayrı bı konu acacaktım sızden gercekten bıktım hal ve hareketlerınıze cekı duzen verın. Umarım Mesajım yerini bulur .
Bırakın bu kötü huyu.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Üzüldüm kardeşim :/ link atar mısın?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)