Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Sunucuya bağlanırken hata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CaeNemre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 290

CaeNemre

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 4 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
10
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben bu sabah kalktıgımda oyuna giremedim sunucuya baglanırken hata verdi forumda herhangi bir bakım uyarısı vs. göremedim bir sorun mu var yoksa sadece bende oluşan bir sorunmu yardımcı olursanız sevinirim iyi oyunlar :)

Benzer hatayı bazı saatlerde bende alıyorum sanırım sunucunun yoğunluğundan veya internet hızından kaynaklanan bir sebepten dolayı sunucudan ile bilgisayarınız arasında alınan/gönderilen paketlerde gecikme yaşanıyor bu da anlık olarak sunucuların aktif olmadığı tarzında yorumlanıyor diye düşünüyorum :). İnternet hızınıza da bağlı olmayabilir o anda modem ile bilgisayarınız arasında paket/veri kaybı yaşanır ise benzer durumlar tekerür edebilir diye biliyorum.

Umarım yanlış bir bilgi vermemişimdir :) İyi forumlar.

Benzer hatayı bazı saatlerde bende alıyorum sanırım sunucunun yoğunluğundan veya internet hızından kaynaklanan bir sebepten dolayı sunucudan ile bilgisayarınız arasında alınan/gönderilen paketlerde gecikme yaşanıyor bu da anlık olarak sunucuların aktif olmadığı tarzında yorumlanıyor diye düşünüyorum :). İnternet hızınıza da bağlı olmayabilir o anda modem ile bilgisayarınız arasında paket/veri kaybı yaşanır ise benzer durumlar tekerür edebilir diye biliyorum.

Umarım yanlış bir bilgi vermemişimdir :) İyi forumlar.
bazı chlerde sorun var ch1 2 3 4 5 6 rahat girerken 7 ve 8 e hiç girmiyor yoğunluk desek 7 de 8 de ne yoğunluğu? sorun var desek diğerlerinede girmemesi lazım ,

bazı chlerde sorun var ch1 2 3 4 5 6 rahat girerken 7 ve 8 e hiç girmiyor yoğunluk desek 7 de 8 de ne yoğunluğu? sorun var desek diğerlerinede girmemesi lazım ,

Ben ch 7 ve 8 de hiç bir problem yaşamadım :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri