- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar bazen mevcut eşyalar envanterde yahut depoda gözükmüyor karakter attığım zaman geri geliyo ve gözüküyo fakat bir kez şöyle bişey yaşadım depoda zen fasulyesi vardı gözükmüyodu olduğu yere baska eşya koyayım koyucakmı die bakayim dedim ve konuldu karakter attığımda zen yoktu koyduğum eşya vardı orada değerli bi eşyada olabilirdi , envanter yada deposunda bazen eşya gözükmeme sorunu yada böle bişey yaşayan varmı çözüm getirilebilirmi?
- Konular
- 933
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşlar bazen mevcut eşyalar envanterde yahut depoda gözükmüyor karakter attığım zaman geri geliyo ve gözüküyo fakat bir kez şöyle bişey yaşadım depoda zen fasulyesi vardı gözükmüyodu olduğu yere baska eşya koyayım koyucakmı die bakayim dedim ve konuldu karakter attığımda zen yoktu koyduğum eşya vardı orada değerli bi eşyada olabilirdi , envanter yada deposunda bazen eşya gözükmeme sorunu yada böle bişey yaşayan varmı çözüm getirilebilirmi?
Haklısın sanırım bu olayı client'in ara sıra çökmesinden kaynaklanıyor.Benimde Başıma gelmişti.
Duello yapıcakken aynı şey oldu ejderha savunmalar kritik delici isabetler kaybolmuştu.
Birde kuledeysen bazen tüm eşyan gidiyor.Çözüm bulunması gerekiyor.. +1