Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Gladyatörler!
Sunucularımız Versiyon 2.7.1 ile güncellenmiştir. Güncelleme detayları aşağıdaki gibidir ;[FONT="][/FONT]
[FONT="]Geliştirmeler ;[/FONT]
[FONT="]GladiatusTR Takımınız[/FONT]
Sunucularımız Versiyon 2.7.1 ile güncellenmiştir. Güncelleme detayları aşağıdaki gibidir ;[FONT="][/FONT]
[FONT="]Geliştirmeler ;[/FONT]
- Zar oyunu için bazı başlangıç aşamaları onarıldı
- Tatil modu süresince biten paketler
- İstif kullanımından sonra üst bilgi yenilemesi yok ( Örneğin, istiften yiyecek almak her zaman olduğu gibi hpyi değiştirmedi, bir yenileme gerekliydi )
- Dayanıklılık ile itemlerin yeşil kaliteye 0 düşüşü ( Normalde 0 dayanıklılıktaki itemler orijinal haline düşmüş seviyede kendi istatistiklerine sahip olmalı ancak, bug'dan dolayı bu olmuyordu ve siz örneğin turuncu yerine bu kılıcın istatistikleri yeşile eş değer olarak düşürülmüş 0 dayanıklılıkla kırmızı nitelikte kılıca sahip olabilirdiniz )
- Bazı arkaplan onarımları yapıldı
- bazı ülkelerdeki başlangıç aşaması sorunlarını önlemek için çalışan ekranın CSS yeniden işlenmesi >> (çalışan ekran gladyatörünüzü örneğin sabit kişi olarak çalıştırabileceğiniz oyundaki sekme. Bazı ülkelerde bazı erişilebilir çalışma seçeneklerine mouse imleci yerleştirirken bütün tablonun hareket etmesine neden olan bir sorun vardı )
- Görüntülerde ve senet mantığında eşdeğer hata ( Eşdeğer görüntü hatası >> işleme hataları çoğu yerde biraz farklı hale getirildi. Bu hata / başarı mesajlarının her yerde aynı görünmesi için birleştirildi.
- Eş değer senet mantığı >> her tür zamanlayıcı için farklı kod vardı ( Üstbilgideki sefer geri sayımı gibi ilerleme çubuğu ), oyundaki bütün zamanlayıcılar için aynı kodun olması adına bu yeniden yazıldı )
- Sürükle & bıraktan sonra bazı gereksiz sayfa yeniden yüklemeleri kaldırıldı.
- Bazı üstbilgi animasyonları değiştirildi.
[FONT="]GladiatusTR Takımınız[/FONT]