Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Grafik Hakkında Düşüncelerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GunHawk1ng
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 512

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar,

TAMAMEN BANA GÖRE GRAFİK VE DALLARI

Grafik Tamamen Çizim Üzerine Kurulu Bir Konudur. Bunu İster PS (Photoshop) veya Ai (Adobe İllustrator) Temel Programlar Tarafından Gerçekleştirebilirsiniz. Daha Farklı Programlarda Vardır.

Örnek ;

Adobe İllustrator Tamamen Vector Çizim Üzerinedir Başlangıç Düzeyindeki Bir Kullanıcıya Fazla Bir İmkan Sunulmamıştır.
Adobe Photoshop Tamamen Resim Üzerinde Oynamalar Yapması İçin Başlangıç Düzeyindeki Bir Kullanıcı İmkanları Sunulmuştur.

Eğer Bu Konu Üzerinden İlerlemek İsteyen Arkadaşlarımız Varsa Dipnot Metin2 Üzerinde Fazla Durmasınlar :)

Bunu Bir Keyif Olarak Değil İş Olarak Düşünmelisiniz Bence Çünkü

Kendinize Referans Yaratacak İşlere Girişin / Girişimci Olun.

Örnek; Çoğu Yeni E-Sport Takımları vb. Kendilerine Öncelik Olarak Tasarımcı Aramaktadır.

Tabi Bu İş Üzerinden Para Kazanabilirsiniz Öncelikle Kendinizi Geliştirmeniz Gerekir

Örnek Çalışmalarımı Buradan Atacağım Yorumlarınızı Bekliyorum

@PAINKILLER E-SPORT ( REFERANS )

@SPRITE E-SPORT LIGI ( REFERANS )

@FENERBAHCE ESC TEAM T-SHIRT

@@@@ DIKKAT! : BU RESIMLERI PAYLAŞMAK TELIF HAKKI YEMENIZE SEBEB OLABILIR @@@@

Merhabalar,

TAMAMEN BANA GÖRE GRAFİK VE DALLARI

Grafik Tamamen Çizim Üzerine Kurulu Bir Konudur. Bunu İster PS (Photoshop) veya Ai (Adobe İllustrator) Temel Programlar Tarafından Gerçekleştirebilirsiniz. Daha Farklı Programlarda Vardır.

Örnek ;

Adobe İllustrator Tamamen Vector Çizim Üzerinedir Başlangıç Düzeyindeki Bir Kullanıcıya Fazla Bir İmkan Sunulmamıştır.
Adobe Photoshop Tamamen Resim Üzerinde Oynamalar Yapması İçin Başlangıç Düzeyindeki Bir Kullanıcı İmkanları Sunulmuştur.

Eğer Bu Konu Üzerinden İlerlemek İsteyen Arkadaşlarımız Varsa Dipnot Metin2 Üzerinde Fazla Durmasınlar :)

Bunu Bir Keyif Olarak Değil İş Olarak Düşünmelisiniz Bence Çünkü

Kendinize Referans Yaratacak İşlere Girişin / Girişimci Olun.

Örnek; Çoğu Yeni E-Sport Takımları vb. Kendilerine Öncelik Olarak Tasarımcı Aramaktadır.

Tabi Bu İş Üzerinden Para Kazanabilirsiniz Öncelikle Kendinizi Geliştirmeniz Gerekir

Örnek Çalışmalarımı Buradan Atacağım Yorumlarınızı Bekliyorum

@PAINKILLER E-SPORT ( REFERANS )

@SPRITE E-SPORT LIGI ( REFERANS )

@FENERBAHCE ESC TEAM T-SHIRT

@@@@ DIKKAT! : BU RESIMLERI PAYLAŞMAK TELIF HAKKI YEMENIZE SEBEB OLABILIR @@@@

İlk önce yazınız için teşekkür ederim :) Genel olarak bu tarz işlere girmeyi düşünen arkadaşlara yol gösterici olmuşsunuz. Fakat bilgim dahilinde atladığınız bir kaç noktayıda ben yazmak isterim.

Adobe Photoshop sadece resim üzerinde oynamalar için kullanılmamaktadır :) Photoshop üzerinde pixel tabanlı çizim yapılabilmektedir. Ayrıca elinizdeki grafik arşivleriyle örneğin .png dosyaları, light stocklar, brushlar ve styleslar ile sıfırdan da tasarımlar oluşturabilirsiniz. Çizim için Ai (Adobe Illustrator) arkadaşımızın bahsettiği gibi daha kullanışlı bir programdır nedeni ise vektörel tabanlı olmasıdır vektörel taban ile pixel tabanlı çalışmanın ne gibi bir farkı var konusuna gelecek olursak şu şekilde açıklayıcı bir tanım paylaşabilirim :

[FONT=&quot]Resimleri vektörel tanımlamak, piksel tanımlamaktan daha etkilidir. Çünkü; piksel tanımlamada bir çizimde binlerce piksel bulunur. Oysa vektor tanımlama da çizimi matematiksel tanımlayarak daha az yer tutmasını sağlayabiliriz. Vektör grafiklerin, piksel tabanlı grafiklerden en önemli avantajı az yer tutmasıdır. Ayrıca Vektör tabanlı grafikler istenildiği kadar büyütülsün çizimde bozulma olmayacaktır. Piksel tabanlı grafikler ise büyütüldüğünde görüntü bozulmaktadır.

(Alıntıdır.)

[/FONT]

Konunuz MMO Grafik Çalışmalar bölümüne her ne kadar üzülerek belirtiyor olsam da uygun değildir :) MMO (Massively Multiplayer Online ) Grafik Çalışmalar bölümünün amacı [FONT=arial, sans-serif]bu tarz oyunlar ile ilgili grafik çalışmaları içermektedir :) Bu yüzden konunuzu Grafik Tasarım bölümüne taşıdım[/FONT]

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri