- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
arkadaşlar size 2 gün önce banladıgım sacmalıgı anlatıcam. tam tamına 6 tane yeni kullanıcı açmıştım hepsini güzelce dizdim sadece bir kullanıcıyla balık botu açtım ve kullandıgım bütün hesapları banlamışlar.üstelik 20 level olan çarıma balık botundan ban vermişler saçmalığın daniskası.gerçekten metin2 adminleri gün geçtikçe haksızlığa uğratmadan duramıyolar.buradan isyanımı belirtmek istedim 

- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Balık botu kullanarak diğer hesaplarına da elde ettiğin itemları aktarabilirsin. Bunu önlemek adına hepsini banlamışlar. "Balık botu kullandım o kadar da önemli değil" diyorsan hile her zaman hiledir başkasına karşı hile ile %1 bile avantaj sağlasan bu hileye girer.
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim eski gmler kalmadı artık,gereksizce yeni yenilikler getirdiler oyunu para ile oynanan bi oyun haline getirdiler.
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 29
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
cok kotu olmus oyunu dıdık dıdık takıp edıolar yang cekmsıtım 2 ay once benıde cektım hesabı da aktardım hesabı da tak engelledıler 2 hafta
- Konular
- 86
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Saten game forge şirketi en ufak bi lafta sınırsız ban atmak için can atıyolar sende yapmasaydın keşke o serverde saten adalet kalmamış full paraya dayalıı bi server haline getirmiş eskiden daha iyiydi, şimdi ise adamlar her yerde hile açıyo bişeyler yapıyo örneğin kendimden diyeyim ben 1 ay boyunca her gün hile ile oynadım ban yemedim o kadar kötü bi server haline geldiki artık oyuncuları günden güne azalıyo bide adaletsizlikleri 1 numaralı etmen