Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Kanka bende isterim sahalarda olmayi ama biliosun rakip yok 

Tesekkurler
Teşekkürler Daha ıyılerıde gelecek
Tebrik ederim yakup
Teşekkürler Daha ıyılerıde gelecek
Sönmez reyiz iyi olmuş TebriklerD
asım sacma sapan yorumlar atmıssın herzamanki gibi. ama suna acıklık getırelım vsyı benle atmadı bunuda zaten kendısı duzelttı konusunda. sana gelınce asım keserım asarım dıe bana konusuyorsan bılıyon senı pek takmıyom 10.0 10.4 elıne verdıgım ıcın skoru dedıgım gıbı kanka benı bılıyorsunuz nınja karekderındeyım vs atıcam zaman herhangı bı tanıdıgımın sura carına gırer ıtemlerımi aktarır vs atarım o yuzden ıkı farklı nıckde elıne verdım seyı skoru dedıgım gıbı en azından asım bak yakupda su var ıftıra atmıyor kımseye sahte konu acmıyor bu yuzden helal olsun ona. oyundan yazdm böyle böyle dırek hatasını duzelttı arkadas ama sende bu yok kardes sen dırek ıftıraya cökuyorsun az yakup kardesıne bak yensede yenılsede neyse o yakubuda sevmem ama dogruya dogru .d
Turkmmo Flood Engelleme
oo sendemı burdaydın nıckımı Araklayan arkadaş .d sonrasındada nıckı bana gerı parayla satmaya calısan arkadas sen ve etrafındakılerınde elıne verırım seyı skoru oyundayım
su oyunda senın ne oldugunu bılmeyen yokkı emre dune kadar yanımda ıtem dılenıyordun sımdı mılletın arkasına saklanıp bana ıs koymaya calısıyorsun dedıgım gıbı ben oyundayım En yureklısı arenada konusur
Cesaret eder benle atarsa zevkle keserim![]()
Turkmmo Flood Engelleme
oo sendemı burdaydın nıckımı Araklayan arkadaş .d sonrasındada nıckı bana gerı parayla satmaya calısan arkadas sen ve etrafındakılerınde elıne verırım seyı skoru oyundayım
su oyunda senın ne oldugunu bılmeyen yokkı emre dune kadar yanımda ıtem dılenıyordun sımdı mılletın arkasına saklanıp bana ıs koymaya calısıyorsun dedıgım gıbı ben oyundayım En yureklısı arenada konusur
Tebrikler Yakup Güzel Kıyım olmuş Kimse al alamıyor bundan ya .s öyle diyordu birileri sesi kesildi :f11::m08:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)