Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

300 milyon lira!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan pvp2112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 85

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ni, Devlet Hava Meydanları İşletmesi’ne (DHMİ) devrederek 300 milyon liralık gelir elde edecek yönetim, Kartal’dan da 100 milyon dolar bekliyor



Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş, 30 Kasım 2016 tarihli altı aylık ara dönem özet finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımladı. Rapora göre, şirketin 145 milyon lira kısa vadeli yükümlülüğü bulunduğuna işaret edilerek, "Şirket, kısa vadeli banka kredileri haricindeki kısa vadeli ticari borçlar, çalışanlara sağlanan faydalara ilişkin borçlar ve diğer borçlarını ödeyebilmesi için yaklaşık ilave 133 milyon lira nakde ihtiyaç duyacağını öngörmektedir" denildi.




DEVİRDEN NAKİT GELECEK
Şirketin söz konusu ilave nakit ihtiyacını ise Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ni devrederek karşılamayı planladığı vurgulanan raporda, şu bilgilere yer verildi: "Ana ortaklıktan nakit tahsilatı 300 milyon lira. Şirket ana ortağı sahibi olduğu Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin yer aldığı alanı Devlet Hava Meydanları İşletmesi'ne devretmeyi planlamakta ve şirkete ödeyeceği nakdin bu devirden kaynaklanacağı planlanmaktadır.

FİNANSAL TABLO BAZ ALINDI
Ayrıca İstanbul Kartal Tesisleri Projesi kapsamında 100 milyon dolarlık bir gelir beklenmektedir. Şirket açıklamalarına ve planlarına istinaden finansal tablolarını işletmenin sürekliliği ilkesini baz alarak hazırlamıştır. Bu çerçevede, şirket finansal tablolarını oluştururken varlıklarının taşıdığı değerden nakte çevrilebileceğini ve yükümlülüklerini normal iş akışı içerisinde karşılayabileceğini öngörmektedir."

EPDK KARARI ONAYLADI
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Trabzonspor Sportif'in sahip olduğu yüzde 48 oranında Bordo Mavi Enerji Elektrik Üretim Ticaret payının Trabzonspor Futbol İşletmeciliği'ne satışını uygun buldu. Şirket bunu dün KAP'a bildirirken, yönetim 29.12.2016 tarihinde böyle bir karar almıştı.
.​

Kaynak: FOTOMAÇ
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst