Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Selamlar arkadaşlar filesimde önceden eklenmiş bir cube varmış sonra bunu kaldırmışlar sözde ama dosyaları duruyor, bir butona da tıklayınca açılan kod belirlemişler mesela k tuşu ile arındırma panelini açıyorum
Şimdi ilk sorum..
1.Bunu npc tıklayınca açılmasını istiyorum nasıl yapacağım. (cube open komutu çalışmıyor, bu düzenleme mevcut değil diyor.)
2.Arındırma panelinde çicekler ve diğer malzemeler yok gözükmüyor cube.txt de kodların ekli olduğu halde ?
ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun.
Files sürümü 34083.
ÇÖZÜLDÜ :
Şimdi ilk sorum..
1.Bunu npc tıklayınca açılmasını istiyorum nasıl yapacağım. (cube open komutu çalışmıyor, bu düzenleme mevcut değil diyor.)
2.Arındırma panelinde çicekler ve diğer malzemeler yok gözükmüyor cube.txt de kodların ekli olduğu halde ?
ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun.
Files sürümü 34083.
ÇÖZÜLDÜ :
Filesinin açık kaynak dosyaları olmadığı için yani sourcesi olmadığı için Cube ile ch düşürme fixi uygulanmamıştır büyük ihtimal o yüzden Channel dosyaların içinde CMD dosyasının içerisinde cube DISABLE komutu vardır onu silerseniz cube sistemi çalışır ama cube açığı fixli değilse coresinizi düşürebilirler forumda vardı 34k için diffler gamenize diff atarak deneye bilirsiniz...
Son düzenleme: