C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

1 Günde Max Kaç Level?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Melisa Yelpaze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Melisa Yelpaze

Metin2 Pişmanlıktır
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Konular
45
Reaksiyon Skoru
50
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 6 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
69
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

24 saatte, aralıksız kasarak kaç level olmayı başarabilirsiniz Zarkon da, yada başardınız?

Eğer Yeterli ekipmanı sağlayabilirsen 0 dan 91-92 ye kadar kasabilirsin

95 olmak zor değil. Kasacağın yerlere bağlı olarak 5-10T arası para kasarsın ayrıca. Skillerinde G olabilir.

ElyM2 ye yeni başladım fakat level kasmak kolay gözüküyor hesabımı 25-30 dakika gibi bir sürede sadece metin keserek 38 level yaptım. Sıfırdan başlamak derken hiç bir şekilde hazır zırh ekipman vs. kullanmamaktan bahsediyorsanız sanırım 75 çıkarabilirim bir günde fakat çok fazla item eksiği olacaktır.

ElyM2 ye yeni başladım fakat level kasmak kolay gözüküyor hesabımı 25-30 dakika gibi bir sürede sadece metin keserek 38 level yaptım. Sıfırdan başlamak derken hiç bir şekilde hazır zırh ekipman vs. kullanmamaktan bahsediyorsanız sanırım 75 çıkarabilirim bir günde fakat çok fazla item eksiği olacaktır.

3-4 saatte sanırsam 75 levelim. Daha önceden 5-6 karakterle sürekli para kastım. Birkaç item aldım. Şimdi asıl bir karakter kasmaya çalışıyorum. İtemlerimdeki exp bonusları, 3 tane exp yüzüğü ile kasılıyorum. Kızıl orman sonu tarafındayım, 80 levelde tıkanacağım gibi. Ondan sonra nerede kasılmalıyım sence?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri