TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

"Fenerbahçe'yi istiyorum"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vegabont
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 219

vegabont

Level 5
TM Üye
Konular
288
Reaksiyon Skoru
38
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 6 Gün
Başarım Puanı
125
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Niang, L'Equipe Gazetesi'ne Fenerbahçe ve kariyeri ile ilgili çok özel açıklamalarda bulundu.

5 sezondur Marsilya forması giyen 31 yaşındaki futbolcu, "Her şey geçen sezonun bitimiyle aslında netliğe kavuşmuştu. Beni yeniden heyecanlandıracak bir hedef olduğu takdirde buna her zaman hazır olduğumu söylemiştim ve bu yeni heyecan, bir haftadır beni büyülüyor. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, Türkiye'de çok büyük kitlelere hitap ediyor. Issiar Dia ile konuştum. Bana tesislerin mükemmelliğinden ve kulübün somut hedeflerinden bahsetti." dedi.

"Kararıma saygı göstermeliler"
Teknik direktör Didier Deschamps ve Kulüp başkanı Jean-Claude Dassier'nin kendisini bırakmama çabaları ile ilgili olarak da "Marsilya'nın bana kazandırdığı her şeyi onlara geri verdiğimi düşünüyorum. Hiçbir zaman hile ya da tembellik yapmadım. Her şeyin hakkını verdim ve artık onlara borçlu olmadığımı düşünüyorum. Onlara ruhumu ve benliğimi verdim. Artık benim aldığım karara saygı duymalılar." diye konuştu.

"Kalbimin bir yarısı da burada kalacak"
Niang, "Burada kaldığım süre içinde hiçkimse ile kötü olmadım. Sorun yaşamadım. Bu formayı giyerken hep Marsilyalıydım ve ayrıldıktan sonra da kalbimin bir diğer yarısı da her zaman burada olacak. Hayatımın sonuna dek Marsilyalı kalacağım ve kariyerim bittiğinde gelip burada yaşayacağım." dedi.

Niang ayrıca daha önce kulüpten ayrılmazsa bu hafta sonu Caen ile oynayacakları Fransa ligi 1. hafta maçında oynamak istediğini bunu kulüp yöneticileri ile görüşeceğini söyledi.

MARSİLYA BAŞKANI DİRENİYOR
Niang, takımdan ayrılarak Fenerbahçe'ye gitmek istediğini birkaç gün önce Marsilyalı yöneticilere söylemiş, ancak bu talep yetkililerce reddedilmişti. Marsilya Başkanı Jean-Claude Dassier, dün AFP'ye yaptığı açıklamada, "Niang, bize ayrılmak istediğini bildirdi. Teknik Direktör Didier Deschamps ve Sportif Direktör Jose Anigo ile uzun süre görüştü. Ancak bizimle sözleşmesi 2014 yılına kadar devam ediyor ve uygun bir ücret alıyor. Sözleşme imzaladığınızda şartlarını yerine getirmelisiniz" dedi.

Dassier, "Fenerbahçe'den gelen maddi teklif göz önüne alındığında Niang'in gitmek istemesini anlayabiliyorum. Ancak ligin başlamasına 4 gün kala Niang'in takımdan ayrılması kesinlikle söz konusu değil. Bu ciddi bir yaklaşım değil" diye konuştu. Marsilya Başkanı Dassier, Fenerbahçe'nin Niang için yaptığı 6 milyon avroluk teklifi de yetersiz bulduğunu belirtti. 2005'ten beri Marsilya forması giyen Niang, geçen sezon 18 golle ligin gol kralı olmuştu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri