HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamün aleyküm beyler
öylesine bi site açtım panelleri deniyim dedim böyle bakınıyım az dedim ftpye attım paneli mysql olmadığı için erişim sağlayamıyorum
bana mysql verebilecek veya mysql nasıl kurabileceğimi anlatan veya panelden mysqla bağlayan kodları silip panele erişmemi sağlayabilen biri varsa yorum atabilir mi
şimdiden teşekkürler
öylesine bi site açtım panelleri deniyim dedim böyle bakınıyım az dedim ftpye attım paneli mysql olmadığı için erişim sağlayamıyorum
bana mysql verebilecek veya mysql nasıl kurabileceğimi anlatan veya panelden mysqla bağlayan kodları silip panele erişmemi sağlayabilen biri varsa yorum atabilir mi
şimdiden teşekkürler
appserv kurup mysql erişimi sağlayabilirsin herhangi bir oyunun mysql yedeğini atıp sanki bir serverin mysqli gibi locale bağlanabilirsin
tamam.hocam.appserv.araştırıyım.bi.sıkıntı.olursa.dönerim.teşekkürler.appserv kurup mysql erişimi sağlayabilirsin herhangi bir oyunun mysql yedeğini atıp sanki bir serverin mysqli gibi locale bağlanabilirsin
rica ederim iyi forumlartamam.hocam.appserv.araştırıyım.bi.sıkıntı.olursa.dönerim.teşekkürler.
reis.yapamadım.be.skypeden.ulasabilirmiyim.sanarica ederim iyi forumlar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...