xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin2 Bot Sistemi - Sorunsuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nike24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba turkmmo

Bot sistemi Tr'de çıktığından beri yoğun ilgi görmüştür.

Özellikleri ;

- Metin2 taşlarına dalınmaz.
- Oyuncular serbeste alıp dalamaz.
- Oyunda mob ve bosları gördüklerinde keserler.
- Bir bölgeye konulduklarında hep o bölgeyi keserler.Yerlerinden gözden kaybolacak kadar ayrılmazlar.
- Skill ve damageleri ayarlanmıştır.

Fiyat ve iletişim için skype:nike24files

Video yükleyecektim.Ama malesef internet bugun çok kasıyor ve Kota sınırına geldim artık.1-2 Gün içerisinde yükleyeceğim :)

Video Eklenmiştir.

r6r7p7.jpg

5LJQvA.jpg

8PBdOd.jpg

g2aWgQ.jpg

njnW01.jpg

Son düzenleme:
Fiyat için skype vermişin ama bu [FONT=&amp]dosyalar zaten vareze düştü ben şimdi o vareze düşen filesten söküp C++'ya free atsam bir sorun olmaz sanırım ?[/FONT]

Merhaba turkmmo

Bot sistemi Tr'de çıktığından beri yoğun ilgi görmüştür.

Özellikleri ;

- Metin2 taşlarına dalınmaz.
- Oyuncular serbeste alıp dalamaz.
- Oyunda mob ve bosları gördüklerinde keserler.
- Bir bölgeye konulduklarında hep o bölgeyi keserler.Yerlerinden gözden kaybolacak kadar ayrılmazlar.
- Skill ve damageleri ayarlanmıştır.

Fiyat ve iletişim için skype:nike24files

Video yükleyecektim.Ama malesef internet bugun çok kasıyor ve Kota sınırına geldim artık.1-2 Gün içerisinde yükleyeceğim :)

d8p8MV.jpg

1V5VZp.jpg

3.jpg

GPVP46.jpg

5.jpg

6.jpg

ErogEn.png

Estğfirullah tabiki olmaz ama wareze düşen dosyalarda ve fileste bot sistemi mevcut değilki.İsteyen olursa karakterlerın dosyalarını atarım ama bot olarak çalışmaz çalıştırabilenler nasıl çalıştırır oyuncuya saldıran birşey yapabilirler buda nacivattan ayarlanır.

Wareze düşmüştü diye hatırlıyorum bende.

Wareze düşen sadece karakterler onlarda pek iyi durmuyordu oyun içinde ayarlandı.Ayrıyeten bahsettiğim gibi warezdeki dosyalardan sadece karakter dosyaları alınabilir.Bot sistemi mevcut değil.Eğer yanlışım varsa konuyu editleteyim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri