HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamın aleyküm arkadaşlar şimdi alta sistem resimleri koyacam sizce ne kadar iyi fikirlerini paylaşırmısınız ?
Arkadaşlar 4bin tl ye kadar çıkabilirim sizce bu sistem bu fiyata en iyi sistemmidir ? Oyun oynarken video çekecegim için kasmaması lazım su gibi akması gerekiyor daha sonra Twitch ile canlı yayın yapmak istiyorum canlı yayında oyun oynamayı v.s hedefliyorum bu yüzden kasmaması lazım bu sistem yeterlimi ?
Arkadaşlar 4bin tl ye kadar çıkabilirim sizce bu sistem bu fiyata en iyi sistemmidir ? Oyun oynarken video çekecegim için kasmaması lazım su gibi akması gerekiyor daha sonra Twitch ile canlı yayın yapmak istiyorum canlı yayında oyun oynamayı v.s hedefliyorum bu yüzden kasmaması lazım bu sistem yeterlimi ?
Twıtch yayınları yapabılmen ıcın bılgısayara ayırdıgın mıktar az. 4 bın lıraya toplayacagın bılgısayar sana oyunu ıstedıgın gıbı oynatmaz. Bence 7 veya 8bın lırayı gozden cıkarmalısın ve mekan onemlı bence
Guzel bır oda dızayn edersen harıka bır ıs basarırsın dostum. Basarılar.
Guzel bır oda dızayn edersen harıka bır ıs basarırsın dostum. Basarılar.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)