ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Oyun içerisinde ne kadar gereksiz soru var ise hepsine cevap veriyorsun fakat oyun sorunları ile alakalı soruların hiç birisine tek bir cevap bile vermiyorsun bunun nedeni nedir. Tekrardan buraya soruma cevap almak için yazıyorum.
1-90 leveldan itibaren sürgünün 2 katında ben ve diğer üyelerin kasıldığını bildiğiniz halde sersemleten slotlara bi çözüm bulamamak,ve ben 99 level oldum hala sersemlik yiyerek kasmaya devam ediyorum 105 levele o halde kasmış kişiler var ben bu konu hakkında dier userlerde size bu konuyu danıştığı halde bu olaya el atmamanız gereken yapılmadı.
2-Beta mapta slotların levelleri yüksek olduğu halde damage'leri az vuruyorlar,sürgündeki slotların damageleri nerdeyse ona karşılık 10 katı fazla vuruyorlar damageler orantısız gereken yapılmadı.
3-7x kullanan kişilerin sayısını saymaktan video almaktan gına geldi artık bıraktım video almayı gereken yapılmadı.
4-Ninjalarda kasılırken sürekli oyundan atma problemleri görülüyor gereken yapılmadı.
5-Eventler hakkında hala bir bilgi bir duyuru yok gereken yapılmadı.
Gereken yapılmamaya devam edilirse malesefki hazin son ben ve dier userleriniz serverinizde bulunmayacağız bukadar kaliteli serverda bu sorunların yaşanması cok garipki sanki ilk sunucunuzu açmış gibi bir davranış tutum içerisindesiniz biz bu konulardan muzdaribiz benim bilmediğim ve eklemediğim sorunları olan arkadaşlar bu konu altına devam edebilir.
Ek Not= Benim gibi forum kullanmayan bir adamı foruma getirip bunları buraya bu saatte yazdıran yetkililer düşünsün saygılarımla bir yerde rahatlamam gerekiyordu![]()