- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Öncelikle Tebrikler Eline saglık Asım.
Ws Yi videoda bulunan ve video harici oyunun bir cogu gördü Ws yi 7-4 Yeniyordum ws ortasında asım çöl
Ortada savas var diyerek Ws alanını terk etti. saat 10 da ws bölgesini terk eden asım 5 dakika 10 dakika
bekle savastayım diyerek yaklasık saat 11:30 a kadar okadar insan ve beni bekleterek ws ye gelmemiştir
konusmada zaten hersey ortada kendiside 5 dakikaya geliyorum gelmez isem ws yi 10-4 yendin say diyerek
onaylamıstır.
NOT : Bilgisayarımda Saat 1 saat geridedir oyundada öyle göstermektedir pm de dogru saatleri yazdım.
Bu videoda ise EROS yani Dogu bizzat kendiside zaten ws basındada oradaydı şahittir Aynı zamanda
Asımın lonca baskanıdır. Asım oyundan cıkınca Lonca baskanı EROS a pm atarak bildirdim kendiside
onaylayarak zaten asım cıkmıs diyerek cevaplamıstır.
Tekrar elinze saglık Tebrikler
- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
skora itiraz etmiyorum ama yinede ben işim olmasaydı orayı terketmezdimki savaş cıktı o biz vs atarken ch2 deydik sonra baktm sen yoksun bende cöle savasa geçtm 10 dakika sonra bana Evandros pm attı ch3 deyiz gel diye bende savaştayız kimseyi bırakıp gelmem dedim ki zaten bırakmam ama yinede tebrik ederim en istedin vakit vs atabiliriz oyundayımLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Öncelikle Tebrikler Eline saglık Asım.
Ws Yi videoda bulunan ve video harici oyunun bir cogu gördü Ws yi 7-4 Yeniyordum ws ortasında asım çöl
Ortada savas var diyerek Ws alanını terk etti. saat 10 da ws bölgesini terk eden asım 5 dakika 10 dakika
bekle savastayım diyerek yaklasık saat 11:30 a kadar okadar insan ve beni bekleterek ws ye gelmemiştir
konusmada zaten hersey ortada kendiside 5 dakikaya geliyorum gelmez isem ws yi 10-4 yendin say diyerek
onaylamıstır.
NOT : Bilgisayarımda Saat 1 saat geridedir oyundada öyle göstermektedir pm de dogru saatleri yazdım.
Bu videoda ise EROS yani Dogu bizzat kendiside zaten ws basındada oradaydı şahittir Aynı zamanda
Asımın lonca baskanıdır. Asım oyundan cıkınca Lonca baskanı EROS a pm atarak bildirdim kendiside
onaylayarak zaten asım cıkmıs diyerek cevaplamıstır.
Tekrar elinze saglık Tebrikler
- Konular
- 22
- Online süresi
- 1h 17m
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 24 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
Tebrkler 😎
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)