Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

%100 Official Metin2 Market & Shop Script

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xxerdo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TurkmmoCrazyAlkan.png

%100 Official Metin2 Market Sistemi​

Script tanıtımı ve görüntüsü için kısa video hazırladım. Ayrıntılar için video'yu izleyebilirsiniz. Ayrıca script'in kodlaması tamamen bitmemiştir. Gelen istek doğrultusunda scripti tamamlamayı düşünüyorum.

Script hakkında bilmenizi istediğim özellikler​

1- Script MVC mimarisiyle OBB mantığına dayalı kodlanmıştır. Çatı olarak kendi oluşturduğum Freamwork'ü kullandım.

2- Oyun içi ve her script'e uyarlı otomatik giriş (girilen üyelik veya oyunda ki karakter) yapabilecek şekilde teslim edilecektir.

3- 2 farklı database kullanılmaktadır. Script'in bağlı olduğu database hosttunuz da barınacak ve oyun database bilgilerini bu database'den şifreli şekilde çekecektir. Ayrıca hostun database'sine dış erişime kapatrısanız herhangi bir güvenlik zaafiyetiyle karşı karşıya kalmazsınız. Zaten bu amaçla 2 farklı database kullanılmıştır.

4- Tüm linkler sizin belirlediğiniz keyler ve karakter bilgilerinin birleşmesiyle oluşan bir algoritmayla şifreli şekilde token iziniyle girilir. İzinsiz giriş, injeckt vs. gibi durumlar ile karşılaymacağınıza kefilim.

5- QueryBuilder olarak PDO kullanılmıştır ve tüm queryler'de argument ve filtre ile korumaya alınmıştır.

6- Admin Paneli girişi için ip izni bulunmaktadır. Sadece belirlediğiniz ip'ye sahip yetkililer admin paneline giriş yapabilir.

7- Şifreleme olarak ham md5 kullanılmamıştır. Şifreleme sistemi MD5 ve sizin belirlediğiniz HASH_KEY ile bir algoritmaya girerek
ortaya çıkan şifre ile tüm işlemler gerçekleşir. MD5 Hasher ile şifrleme sisteminiz çözülemez.

8- Paywant ödeme sistemi entegrasyonu ekli şekilde teslim edilecektir. Aktivasyon için API_KEY ve SECRET_KEY'i admin panelinden girmeniz yeterli olacaktır.

9- Video'da admin paneli görüntüsü yok lakin admin panelinden hertürlü sistemin (banner,popüler ürünler, indirimli ürünler, çark sistemi vs.) yönetimi mevcuttur.

10- Oyuncuların eşya alırken efsun seçimi'de yapabileceği bir bölüm oluşturmayı düşünüyorum. Eğer bu yönde istek gelirse...

Satış Politikam​

İsteğe bağlı aylık ve süresiz olarak satış yapıcam. Aylık ücret olarak 40 TL , süresiz olarak 300 TL düşünüyorum. Her ürün'de tek domain lisanslaması olacaktır. Bilişim şirketleri için ayrı bir satış politikam var almayı düşünenler iletişime geçsin. Duruma göre fiyat verebilirim.

İletişim Adresleri

Hocam 300 TL demişsin ama o fiyat çok fazla bir imparatorluk sistemi bile en fazla 150 200 TL olur iken 300 TL biraz fazla olmamış mı :)
O Fiyatı oldukca İndirir isen Rahatça alabiliriz :)

Hocam 300 TL demişsin ama o fiyat çok fazla bir imparatorluk sistemi bile en fazla 150 200 TL olur iken 300 TL biraz fazla olmamış mı :)
O Fiyatı oldukca İndirir isen Rahatça alabiliriz :)

ilk satışda karar veremedik tabikide büyük iş yapanlar alıyorlar ancak diğer düşük oyuncusu olanlar alamıyor bunun ile alakalı fiyatta indirim yapacağız zaten :)

ilk satışda karar veremedik tabikide büyük iş yapanlar alıyorlar ancak diğer düşük oyuncusu olanlar alamıyor bunun ile alakalı fiyatta indirim yapacağız zaten :)

Herkesin Almasını Sağlayın Daha çok satarsınız dimi :)
İndirim Yapınca Pm Bırakmayı Unutmayın Sağlam İndirim Olursa Bizde Sağlam bir Şekilde Satın Alırız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri