Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
[h=4]Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, CAS tarafından Hakan Çalhanoğluna verilen 4 ay sahalardan men cezasıyla ilgili kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu[/h]
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, CAS tarafından Hakan Çalhanoğluna verilen 4 ay sahalardan men cezasıyla ilgili kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
Aydın, konuyla ilgili olarak, Hakan Çalhanoğlunun cezası oldukça hafif olmuş. Özellikle 100 bin Euroluk para cezası kısmı. Trabzonspora imza atıp, parayı alıp ortadan kaybol. Sonra hakkımızı arayınca Ama milli futbolcu Ben ona milli olamazsın demedim ki yorumunu yaptı.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, CAS tarafından Hakan Çalhanoğluna verilen 4 ay sahalardan men cezasıyla ilgili kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
Aydın, konuyla ilgili olarak, Hakan Çalhanoğlunun cezası oldukça hafif olmuş. Özellikle 100 bin Euroluk para cezası kısmı. Trabzonspora imza atıp, parayı alıp ortadan kaybol. Sonra hakkımızı arayınca Ama milli futbolcu Ben ona milli olamazsın demedim ki yorumunu yaptı.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)