noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

OoKARADAYIoO vs lEwilDragoNl ( ThatorLy )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LonneLy TR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 89
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

benden 1 vs aldın diye kendini birşey sanmayamı başladın mete ? geç atalım ne sanıyorsun sen kendini acemilineymiş kendini övmekten vazgec artık

Asım büyü biraz kardesim 6 sene öncede aynıydın hala aynısın herkez ile 1 ws atacagımı bn server geneline defalarca söyledim bunu herkezde biliyor sonrasında wslik seti satıp dahada ws atmayacagım sen ise şansını 7_4 iken tüm server önünde wsden kacarak degerlendirdin senle isim bitmistir böyle bos konusmalarınıda yapacagına wsde yenip susturabilirdin ama kacmayı tercih ettin. Sana ws lerinde basarılar dilerim kolay gelsin

Asım büyü biraz kardesim 6 sene öncede aynıydın hala aynısın herkez ile 1 ws atacagımı bn server geneline defalarca söyledim bunu herkezde biliyor sonrasında wslik seti satıp dahada ws atmayacagım sen ise şansını 7_4 iken tüm server önünde wsden kacarak degerlendirdin senle isim bitmistir böyle bos konusmalarınıda yapacagına wsde yenip susturabilirdin ama kacmayı tercih ettin. Sana ws lerinde basarılar dilerim kolay gelsin
kardeşim herkesle 1 vs atıcam diyorsun aynı kısıyle 3 kere attın 2 cisine gelirse ben vs den asla kacmadım orada savaş cıktı sonra ben vs yerine ch3 e gelldimde sen yoktun ve alttan bağırdımda 7.4 lük vsyi 10 4 atarak kurtuldun :) istedin zaman vs atabılırız kardeşim

tskurler guncel

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri