Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Zarkon sunucusunda Kahramanlık ödülünün ne olması gerektiği oyunculara soruldu fakat yeterince tartışılmadı. Tartışma çıkarmakta üzerime yoktur. Buyurun fikirlerinizi tartışalım. Ben başlıyorum 
Listeden rastgele bir item vermesi fikrimce şahane olur. Özellikle PvP açısından
Ejderha ve Kaplan Kemiği güzel bir düzenleme ile tüm Elym2 sunucularında kullanılabilir. Hem monotonlaşmış Kahramanlık ödülü bir değere sahip olur.
Bu sistemi tüm sunuculara uygulanabilir olarak gördüğüm için konuyu Genele açıyorum. Hadi tartışalım :m06:
@Shorty;

-
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
-
-
-
- Kostüm (rastgele bir veya iki özellikli)
- Başlık (rastgele bir veya iki özellikli)
Listeden rastgele bir item vermesi fikrimce şahane olur. Özellikle PvP açısından
Ejderha ve Kaplan Kemiği güzel bir düzenleme ile tüm Elym2 sunucularında kullanılabilir. Hem monotonlaşmış Kahramanlık ödülü bir değere sahip olur.
Bu sistemi tüm sunuculara uygulanabilir olarak gördüğüm için konuyu Genele açıyorum. Hadi tartışalım :m06:
@Shorty;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ejderha kemigi itemleri yuzunden pidge sunucusunda biri banlandi 200 beceri hasarina koyma degerli bir itemin gelmesi sence mantiklimi?
Yazdıklarımı iyi okumamışsın.Ejderha kemigi itemleri yuzunden pidge sunucusunda biri banlandi 200 beceri hasarina koyma degerli bir itemin gelmesi sence mantiklimi?
Ejderha ve Kaplan Kemiği güzel bir düzenleme ile tüm Elym2 sunucularında kullanılabilir.
Süre ve etkiler değiştirilecek tabi ki o hali ile kullanılamaz olduğunu bende biliyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)