Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Silah [3D] Yeni Model ve Weapon - rMelih

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rMelih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rMelih

Level 4
TM Üye
Konular
38
Online süresi
9d 5h
Reaksiyon Skoru
34
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 4 Ay
Başarım Puanı
116
MmoLira
1,059
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Yeni tasarladığım model ve weaponu tekrardan paylaşma gereği duydum lütfen emeğeye saygı olarak beğen butonuna basmayı unutmayınız.

kGlP1v.png

Yeni tasarladığım model ve weaponu tekrardan paylaşma gereği duydum lütfen emeğeye saygı olarak beğen butonuna basmayı unutmayınız.

kGlP1v.png

"Yeni tasarladığım" ???

Szin gibilerı açığa çıkarttıkça inadına ortaya çıkmaya çalışmanızdan sıkıldım artık.

Modelin asıl sahibi , Boston Ünv. de eğitim veren bir adamın modeli modellerin de bu gibi sitelerden.

Turkmmo Flood Engelleme

@admin Lütfen gerekli işlemler yapılsın. En azından "ben yaptım" yazmadan teker teker çaldığı yerlerin ve sanatçıların isimlerini belirtsin.

Son düzenleme:

"Yeni tasarladığım" ???

Ben senin gibi dolandırıcı HIRSIZ ları açığa çıkarttıkça inadına ortaya çıkmaya çalışmanızdan sıkıldım artık.

Modelin asıl sahibi , Boston Ünv. de eğitim veren bir adamın modelini çalarak ne kadar üstün zekâlı biri olduğunu da kanıtlamış oldun. Diğer modellerin de bu gibi sitelerden çalıntı.

Turkmmo Flood Engelleme

@admin Lütfen gerekli işlemler yapılsın. En azından "ben yaptım" yazmadan teker teker çaldığı yerlerin ve sanatçıların isimlerini belirtsin.
obj olarak aldım gr2 olarak paylaştım.Bir kaç düzenlemesini yaptım oyundaki karakterlerin eline uyarladım.Tasarlamada yaparız sıkıntı değil.Dolandırıcı hırsız diyorsun herhangi birşey çaldığımımı gördün.Kendini bir bok sanıyorsun.Ücretsiz paylaşılmış oyuna uyarladım paylaştım.Görende ücretli bir modeli paylaştım sanacak.Bir daha durumlarıma abuk sabuk şeyler yazma.Adam akıllı duruyorsan dur.Gerekli işlemler yapılsın diyor.Ne tür işlem yapılacaksa yapılsın isterse konu kapatılsın çokta tın.Ben burdayım bekliyorum gerekli işlemleri.Ben bu turkmmoya elimden geldiğince paylaşım yapmaya çalıştım çalışacağımda.Buraya gelip gereksiz mevzu bulupta konuyu baltalamana gerek yok.Adam akıllı pmden yazarsın düzeltiriz.Hadi eyvallah

obj olarak aldım gr2 olarak paylaştım.Bir kaç düzenlemesini yaptım oyundaki karakterlerin eline uyarladım.Tasarlamada yaparız sıkıntı değil.Dolandırıcı hırsız diyorsun herhangi birşey çaldığımımı gördün.Kendini bir bok sanıyorsun.Ücretsiz paylaşılmış oyuna uyarladım paylaştım.Görende ücretli bir modeli paylaştım sanacak.Bir daha durumlarıma abuk sabuk şeyler yazma.Adam akıllı duruyorsan dur.Gerekli işlemler yapılsın diyor.Ne tür işlem yapılacaksa yapılsın isterse konu kapatılsın çokta tın.Ben burdayım bekliyorum gerekli işlemleri.Ben bu turkmmoya elimden geldiğince paylaşım yapmaya çalıştım çalışacağımda.Buraya gelip gereksiz mevzu bulupta konuyu baltalamana gerek yok.Adam akıllı pmden yazarsın düzeltiriz.Hadi eyvallah

O halde açıklama kısmına öyle yazacaksın.
"Benim Tasarladığım" demekle "Benim Oyuna Uyarladığım" demek arasındaki farkı anlayacak kapasiten olduğunu varsayıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri