HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkese Merhaba!
HS Creative olarak açılışımıza özel indirim ve avantajlı paketlerle siz değerli oyunculara/yapımcılara HS Creative'yi gururla sunuyoruz...
Bloat Design ile başlayan bu yolculuğumuzu HS Creative olarak devam ettiriyoruz! 2D ve 3D Tasarımlarınız kişiye özel,loncalara özel ve sunuculara özel olup,ASLA BAŞKA YERLERDEN HAZIR TEMPLATE ALINMAZ..Hepsi kendi emeğim sonucunda ortaya koyduklarımdır.Tasarım alan kişiler, tasarımı beğenmedikleri takdirde tasarım değişikliği hakkını 1hafta boyunca korumaktadırlar.Üstelik sonrasında yeniden işlem yapılmak üzere PSDsi yada hazır template dosyası şahsi bilgisayarımda özel olarak saklanmaktadır.Detaylı bilgi için facebook adresimden yada skype adresimden ulaşabilirsiniz..
Aşağıda kendim ve yapabildiklerim hakkında kısaca bilgiler verdim...
Oyunlar için yaptığım projeler..
Kurumsal olarak verdiğim hizmetler
Wallpaper çalışmalarım
KISA SÜRELİĞİNE AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER
Facebook için Kapak ve Profil Resmi : 10TL
3D LOGO(Profesyonel) : 8TL
2D LOGO(Kurumsala yakın) : 6TL
Tanıtım Resmi : 8TL
Login Ekranları(Tanesi): 6TL
Auto Pack : 10TL
Loncaya/Kişiye özel Wallpaper : 10TL
Ek olarak intro ve banner reklam gifi pakete dahil sizlere ücretsiz hediyemiz...(Belirli bir süre)
Malesef web site hizmetlerimiz bir süre bulunmuyor..
Konumu okuduğunuz için teşekkür ederim lütfen yorum atarak bana destek olunuz..Hepinize iyi oyunlar ve hayırlı günler dilerim...
HS Creative olarak açılışımıza özel indirim ve avantajlı paketlerle siz değerli oyunculara/yapımcılara HS Creative'yi gururla sunuyoruz...
Bloat Design ile başlayan bu yolculuğumuzu HS Creative olarak devam ettiriyoruz! 2D ve 3D Tasarımlarınız kişiye özel,loncalara özel ve sunuculara özel olup,ASLA BAŞKA YERLERDEN HAZIR TEMPLATE ALINMAZ..Hepsi kendi emeğim sonucunda ortaya koyduklarımdır.Tasarım alan kişiler, tasarımı beğenmedikleri takdirde tasarım değişikliği hakkını 1hafta boyunca korumaktadırlar.Üstelik sonrasında yeniden işlem yapılmak üzere PSDsi yada hazır template dosyası şahsi bilgisayarımda özel olarak saklanmaktadır.Detaylı bilgi için facebook adresimden yada skype adresimden ulaşabilirsiniz..
Aşağıda kendim ve yapabildiklerim hakkında kısaca bilgiler verdim...
Oyunlar için yaptığım projeler..
Kurumsal olarak verdiğim hizmetler
Wallpaper çalışmalarım
KISA SÜRELİĞİNE AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER
Facebook için Kapak ve Profil Resmi : 10TL
3D LOGO(Profesyonel) : 8TL
2D LOGO(Kurumsala yakın) : 6TL
Tanıtım Resmi : 8TL
Login Ekranları(Tanesi): 6TL
Auto Pack : 10TL
Loncaya/Kişiye özel Wallpaper : 10TL
Ek olarak intro ve banner reklam gifi pakete dahil sizlere ücretsiz hediyemiz...(Belirli bir süre)
Malesef web site hizmetlerimiz bir süre bulunmuyor..
Konumu okuduğunuz için teşekkür ederim lütfen yorum atarak bana destek olunuz..Hepinize iyi oyunlar ve hayırlı günler dilerim...
Son düzenleme: