BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle

2004 Metin2 Tema YakamozDesign MHMS Panel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yakamozdesign
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 65
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ama explorer'in düşük sürümlerini kullanan (Windows 7'deki gibi) kullanıcılar eminim ki vardır. Explorer'in son sürümü kurulu olan bir bilgisayarda siteye gitiş yapmayı denedim o zaman sorun olmadı. Ama dediğim gibi... Düşük sürümlerini kullananlar elbette vardır. Örneğin ben... Bu explorer sorununu tarayıcı sürümünü yükseltmeden nasıl halledebiliriz acaba.

gsmobile81 Söyle bir çözüm buldum eğer işe yarar ise kullan

Birinci Yol:
Öncelikle bu problem genellikle css’den dolayı ortaya çıkmaktadır. FTP ile hostinginize bağlandıktan sonra, public_html klasörü altındaki site dosyalarınızda CCS/style.css dosyanızı açın.
Daha sonra css kodlarında “<!–[if IE 6]>” kod parçacığını bulun. Burada IE 6 kısmını, Internet Explorer’ın son sürümü ile değiştirin. Mesela “<!–[if IE 11]>” gibi. Değiştirdikten sonra IE geçmişini ve çerezleri silin, siteyi tekrar açın.
Eğer style.css ‘de “<!–[if IE 6]>” bu şekilde kod yoksa ,
<!–[if IE 6]>
“Bu kodların arasına IE için gerekli css kodlarını yazmanız gerekecektir.”

<![endif]–>
Sorun yine çözülmez ise, tarayıcılar için javascript kodlarını yüklemeniz gerekecek ve bunu sitenize import etmek zorunda kalacaksınız.

İkinci bir yol;
Yine hostinginde bulunan Public_html klasörü içindeki site dosyalarından İndex.php içerisine
<meta http-equiv=”X-UA-Compatible” content=”IE=11″>
Kodunu ekleyebilirsin

2. yolu denedim fakat olumsuz sonuçlandı. CCS/style.css böyle bir dizin ve dosya bulunmuyor panelde ne yazık ki.. Acaba bu css dosyasını siz düzenleyip konuyu güncelleseniz olmaz mı? Panelin tüm tarayıcılarda sorunsuz çalışması açısından... İyi forumlar.

Son düzenleme:
@yakamozdesign
Teşekkürler hocam. Hatasız olması için tek tek tüm tarayıcılarda denemek lazım. En kısa süre içerisinde sorunu çözüp konuyu güncellemenizi bekliyorum. İyi forumlar... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri