Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Merhabalar;

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yeshe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 349

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Pidge/Hunk ailesi;

Ben ZugZwang'ın eski sahibi Deniz...

Uzun bir aradan sonra Pidge/Hunk sunucusuna geri dönüş yaptığımı bildirmek isterim. Özel hayatım da yaşadığım bir kaç sıkıntı dolayısıyla oyunu bırakmış idim.

Bir kaç gündür server'e girip piyasa durumunu kontrol ediyorum ve gayet iyi görünüyor. Artık item yapmanın o kadar zor olduğunu düşünmüyorum.

Şu anlık hangi char da oynadığımı gizli tutacağım, hafta sonuna kalmaz konu altından yeni nicki'mi sizlere sunacağım.

Beni tanıyan kişilere bugün bizzat PM yoluyla ulaştım, yalnız görmediğim bir çok kişi daha kaldı onlara söyleyeceğim ben size detaylı bir şekilde kendimi anlamatmadan, ben Deniz diyen kimseye inanmayın ve muhattap olmayın.

Tez vakit karakteri sağlam bir hale getirip, sizlerle çeşitli muharebelere katılacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Sağlıcakla kalın.

Yaşasın efsane TEKSAS!

Merhaba Pidge/Hunk Ailesi;

Hafta sonuna kadar yeni hesabımı sizlere sunacağım demiştim. Yeni hesabımın nicki ''Xanthie''. Kendi tarafıma hayırlı olması dileğiyle, iyi oyunlar dilerim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri