Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Selamlar herkeseeeee
Eskiler azıcıkda olsa hatırlar beni, unutanlarınızda vardır. Merak etmeyin ölmedim yaşıyorum
Bugünlük iş yerimden biraz izin koparabildim, kısacası özleyenler varsa hasret giderebiliriz, ziyaretçi mesajlarıyla yada özel mesajla. Nasıl isterseniz
Fazla konuyu dağıtmayayım. Şimdilik evimde internet sorunu yaşıyorum. Yakında internet hızım artacak ve yayınlara düzgünce başlayabileceğim.
Şu aralar Overwatch, her zamanki gibi World of Warcraft ve bazı Steam oyunları oynuyorum. Olurda ilginizi çekerse sizi şu sevgili twitch.tv kanalımda bekliyorum arkadaşlar.
Twitch.tv/wrenduan
Yarın akşam test yayınım ile sizlere merhaba diyeceğim arkadaşlar. Hepinize iyi günler dilerim
Eskiler azıcıkda olsa hatırlar beni, unutanlarınızda vardır. Merak etmeyin ölmedim yaşıyorum

Bugünlük iş yerimden biraz izin koparabildim, kısacası özleyenler varsa hasret giderebiliriz, ziyaretçi mesajlarıyla yada özel mesajla. Nasıl isterseniz
Fazla konuyu dağıtmayayım. Şimdilik evimde internet sorunu yaşıyorum. Yakında internet hızım artacak ve yayınlara düzgünce başlayabileceğim.Şu aralar Overwatch, her zamanki gibi World of Warcraft ve bazı Steam oyunları oynuyorum. Olurda ilginizi çekerse sizi şu sevgili twitch.tv kanalımda bekliyorum arkadaşlar.
Twitch.tv/wrenduan
Yarın akşam test yayınım ile sizlere merhaba diyeceğim arkadaşlar. Hepinize iyi günler dilerim
Edit : Kimse sormadan söyleyeyim. Overwatch Season 1 Rank 60, Season 2 Rank 3125, Season 3 Rank 3025. 121 Saat Main Genji m var.
Son düzenleme:
Hayırlısı hocam izlerim arada artık
^^ Bende girmeyi düşünüyorum yayın işlerine lol kolundan.
^^ Bende girmeyi düşünüyorum yayın işlerine lol kolundan.