HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba iyi forumlar,elinde bu tarz satış scripti olan varmı ?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Piyasada bir çok script e-Ticaret panel mevcut fakat warez hepsi , size tavsiyem biraz bütçeniz var ise güzel bir panel hazırlatın kendinize. Ama yok warez kullanırım diyorsanız da aşşağıdaki gibi yapıp bir çok siteye erişebilirsiniz ;
1. Adım Google'a Girin ;
2. Adım Görseldeki Gibi Aratın ;
Ardından Bir çok sonuca erişip dilediğiniz paneli bulabilirsiniz.
1. Adım Google'a Girin ;
Burdakinler biraz fazla abartı bana dediğim gibi attığım linkteki gibi veyaPiyasada bir çok script e-Ticaret panel mevcut fakat warez hepsi , size tavsiyem biraz bütçeniz var ise güzel bir panel hazırlatın kendinize. Ama yok warez kullanırım diyorsanız da aşşağıdaki gibi yapıp bir çok siteye erişebilirsiniz ;
1. Adım Google'a Girin ;
![]()
bu tarz scriptlr lazımbu gönderdiğiniz site WordPress Blog Temasıdır bunu googlede blog teması bulup editleyip yapabilirsinizBurdakinler biraz fazla abartı bana dediğim gibi attığım linkteki gibi veyaLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.bu tarz scriptlr lazım
Wp Olduğunun Kanıtıda :
Buradan bakabilirsiniz.Google'a Girip WordPress Blog Temaları diye aratın istediğiniz paneller çıkacaktır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)