- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 10
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 23 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
GM Olmak İstiyorum
Adınız : -
Soyadınız :-
Yaşınız : 21
Yaşadığınız Yer :İstanbul
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : AVCI,Forum Modluğu,Sosyal Medya Editörlüğü,Ticket okuma
Günlük Online Süreniz : 10-12 SAAT
Özellikleriniz : BURAYA NE YAZSAM BOŞ BANA GÖRE ÖZELDEN TELEFON İLE GÖRÜŞMEK DAHA MANTIKLI OLUCAKTIR.
İletişim Adresi: YUKARDA BELİRTİĞİM GİBİ ÖZEL MESAJ ATARSANIZ TELEFONDAN GÖRÜŞÜRÜZ.
Diğer / Ek :ONLİNE SAYISI YÜKSEK ARKADAŞLAR İLETİŞİME GEÇERSE SEVİNİRİM.
REKLAMCI ARIYORSANIZ SOSYAL MEDYADA 15 20 SAYFA VAR METİN2 ÜZERİNE HİTLERİ ÇOK İYİ EN KÖTÜ 2K VE 40K LIK SAYFALARIMDA VAR İLETİŞİM İÇİN ÖZELDEN NUMARANIZI YAZINIZ.
Adınız : -
Soyadınız :-
Yaşınız : 21
Yaşadığınız Yer :İstanbul
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : AVCI,Forum Modluğu,Sosyal Medya Editörlüğü,Ticket okuma
Günlük Online Süreniz : 10-12 SAAT
Özellikleriniz : BURAYA NE YAZSAM BOŞ BANA GÖRE ÖZELDEN TELEFON İLE GÖRÜŞMEK DAHA MANTIKLI OLUCAKTIR.
İletişim Adresi: YUKARDA BELİRTİĞİM GİBİ ÖZEL MESAJ ATARSANIZ TELEFONDAN GÖRÜŞÜRÜZ.
Diğer / Ek :ONLİNE SAYISI YÜKSEK ARKADAŞLAR İLETİŞİME GEÇERSE SEVİNİRİM.
REKLAMCI ARIYORSANIZ SOSYAL MEDYADA 15 20 SAYFA VAR METİN2 ÜZERİNE HİTLERİ ÇOK İYİ EN KÖTÜ 2K VE 40K LIK SAYFALARIMDA VAR İLETİŞİM İÇİN ÖZELDEN NUMARANIZI YAZINIZ.