Ya bi kes git ticaretten 10 saniye engeli fln kaldırArtık paylaştığınız dosyalar içerisine ergen ergen küfürlü notlar yazmayı bırakın.
Konu ya eklediğiniz dosyaları adam akıllı düzenleyip yükledikten sonra ö.m atarsanız konu tekrar aktif edilir.
Kapatıldı.
Güle güle kullan

Ya bi kes git ticaretten 10 saniye engeli fln kaldır
Güle güle kullan![]()
Sendeki problem nedir ? Diğer forumlar veya burada sacma sapan bi üslup içinde kafana göre takılıyorsun
hayırdır yani ? Seni burda zorlamı tutuyorlar ? Girdiğin ortamların kendine kuralları olur
bu kurallara ya uyarsın yada girmezsin, biri ipinimi gevşek bağladı söylede bilelim
aşı kartınıda göstersene
Teşekkürler eline sağlık oyuna ekledim ancak şöyle bişi farkettim,kilitli olduğu halde kırmızı şeyler çıkmıyo
Kilitli
Kilitsiz
Kilitli
Kilitsiz
Teşekkürler eline sağlık oyuna ekledim ancak şöyle bişi farkettim,kilitli olduğu halde kırmızı şeyler çıkmıyo
Kilitli
![]()
Kilitsiz
![]()
Onupdate kısmını doğru yaptın mı?
Turkmmo Flood Engelleme
Sendeki problem nedir ? Diğer forumlar veya burada sacma sapan bi üslup içinde kafana göre takılıyorsun
hayırdır yani ? Seni burda zorlamı tutuyorlar ? Girdiğin ortamların kendine kuralları olur
bu kurallara ya uyarsın yada girmezsin, biri ipinimi gevşek bağladı söylede bilelim
aşı kartınıda göstersene
Davranışlarım seni alakadar etmez
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)