Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
Hikaye Ekle

İftiracı iLLeDeAsk ( Aristeas-FiLmBaSLaSIN )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arkenhes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 348

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Anlıyamıyorum oyun içerisinde arenada atmış olduğumuz vsde equs purpur atıyla dolandığımı , kaçtığımı ima ediyorsun peki bu resim nedir Normal ata binmiş 4 dönüyorsun arenada.Ondan dolayı bu saatten sonra senin söylediğin ne lafa nede icraata güvenilir.

g2Jzgb.jpg

İyi Forumlar !!

Kardesim agir olmus bu biraz sagda solda atip tutuyorsn bole bole ama kendin yapioyrsun
BU NE CESARETTİR YARABBİ........

öncelikle Kendin 2 el boyunca at sayesinde 2 el alabildin diye seviniyorsun :D aldığınız videoyu atacak yüreğiniz yok böyle 1 kez bindiğim zamanın fotosunu alırısnız anca. :D . İftiraymış :SADAsd Herkez . Yüreğiniz Varsa O video yu Atarsınız Ben Vs attığımda Anca skor tutarsınız siz. Anca Böyle Videodan Keser Keser Atarsınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Filmbaslasin kendni 1 haftaya kadar asil kendi nickinle aristeas weya filmbaslasin i getir bende sewrioza-aristeas (filmbaslasin) vs atalm skor tutmayi ozaman sana gostereyim o bu su o car bu car yok 1e1 senle ben ws atalim eger zugo dan item aldigimi dusunuyorsan zugoyla vsden hemen sonra sen vs at o hazirda beklesin 2mizle ark arkaya vs at kardes ben sana direkt ws diyoem uzatma kimseye de iftira atma direkt vs ye gel skor tutmayi ws de ogreteyim sana.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri