Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Şövalye için Yetenek Seti sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan |herkul01|
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 350

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Açılacak 39. dünyamızda Şövalye için Yetenek Seti sistemini kullanacağız.

Uzun süredir oyuncularımızdan silahların dengesizliği ve oyun sistemi içerisinde Şövalyenin yeterli yeri bulamadığı hakkında geri bildirimler alıyorduk. Uzun bir süredir üstünde çalıştığımız yenilenmiş Şövalye'yi bu dünya üzerinde aktif etmeye karar verdik. Artık birden fazla şövalyeye sahip olabilecek ve bu şövalyeleri istediğiniz şekilde, kendinize özel olarak yetiştirebileceksiniz. Ancak unutmayın ki bu özellik sadece size özel olmayacak!

Şövalye​

Bir şövalye ile başlayacaksınız, en kısa sürede imparatorluğunuzu büyüterek toplam 10 şövalye etkinleştirebileceksiniz. Belirli köy sayısına ulaştığınızda yeni şövalyenin kilidini açabileceksiniz.

Şövalye Yetenek Seti​

Şövalyenin seviyesini arttırabilir ve yeteneklerini köyünüzün ihtiyacı doğrultusunda düzenleyerek size faydalı olmasını sağlayabilirsiniz. Doğru ve hızlı bir şekilde gelişebilmek için şövalyenizle doğru bir strateji izlediğinizden emin olun!

Deneyim ve Eğitim

Bir şövalye deneyim puanı kazanmak için özel eğitimler görebilir. Eğitim esnasında, şövalye savaşlara katılamaz ve bonus veremez. Eğer eğitim sırasında konuşlandığı köy fethedilirse, ölür ve bir fayda alamaz. Yapacağınız tüm aksiyonlar Şövalyenizin eğitilmesine yardımcı olacaktır. Bina inşa edilirken köyde bulunması, saldırı sırasında birimlere katılması, savunma esnasında birliklerin gerisinde yer alması, diğer oyunculara verilen destekler ayrı ayrı deneyim kazanmanıza yardımcı olacaktır.

Sorularınızı ve problemlerinizi cevaplamaktan memnuniyet duyarız.​

Şövalye için Yetenek Seti sistemi hakkındaki görüşlerinizi bildiriniz.​

Daha ayrıntılı bilgiyi bulabilirsiniz.

Klanlar Türkiye Takımı​​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri