Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
teşekkürler.
Koray'ın en son paylaştığı offline shop kullan kardeşim bColor işlevlerini kaldır ve depodaki fonksiyonları farklı bir gui oluşturup oraya çek![]()
Hiç hosuma gitmedi ken tarzi offline shop daha iyi oyunun gidişhati aşiri bozucak bir sistem ve aktif hicbir serverde denenmedi henuz buyuk ihtimal sorunlar cikarticaktir
Ken'in filesindeki bugları ch düşürecek fonksiyonları fixleyip aktif serverlerde denediler, yani bildiğim kadarıyla... Büyük ihtimal Koray'ın paylaştığı Offline shop'ta buglar olacak fakat ch düşürecek fonksiyonları olduğunu düşünmüyorum. Ben şuan Koray'ın offline shop sistemindeki bulduğum çoğu bug'u fixledim ve renk tipi , taşıma gibi özelliklerini kaldırdım.Son 1-2 fix kaldı ondan sonra depodaki fonksiyonları farklı guiye çekmeyi planlıyorum. Düşük bütçeli bir server açık +100 +200 gibi bir kitlede denemeyi düşünüyorum . Boşuna zarara girmeye gerek yok
Hiç hosuma gitmedi ken tarzi offline shop daha iyi oyunun gidişhati aşiri bozucak bir sistem ve aktif hicbir serverde denenmedi henuz buyuk ihtimal sorunlar cikarticaktir
Ch düşürme olayına pek birşey söyleyemem ama korayın offshop undada olacaktır neden dersen c++ da bir harfi bile yanlış koysan hata verir bu kadar uzun bir sistemi hatasız bir şekilde yapmanın pek mumkun olmadığını aşağı yukarı biliyoruz inş sorun çıkartmazda saatlerce uğraşıp ekleyenlerin emeklerine yazık olmaz farklı bir gui ye çekildiği zaman bir kaç duruma engel koyulması gerekebilir ws ortasında pazara ışınlanabilirler veya pazarlarını yanlarına çekebilirler gibi türk insanı imkansızı yapmayı sever bunun gibi garip garip şeyler yapıcaklarına eminim basit bir offshop lazım süre banka satılmayanlar ben zaten vazgeçtım offshop eklemekten piyasadaki tüm offshop ları söktüm ekledım ıstedıgım verımı alamadım bir türlü inşallah herkezin sorunnsuz kullanabilceği bir offshop lazım
Ken'in filesindeki bugları ch düşürecek fonksiyonları fixleyip aktif serverlerde denediler, yani bildiğim kadarıyla... Büyük ihtimal Koray'ın paylaştığı Offline shop'ta buglar olacak fakat ch düşürecek fonksiyonları olduğunu düşünmüyorum. Ben şuan Koray'ın offline shop sistemindeki bulduğum çoğu bug'u fixledim ve renk tipi , taşıma gibi özelliklerini kaldırdım.Son 1-2 fix kaldı ondan sonra depodaki fonksiyonları farklı guiye çekmeyi planlıyorum. Düşük bütçeli bir server açık +100 +200 gibi bir kitlede denemeyi düşünüyorum . Boşuna zarara girmeye gerek yok![]()
Bir nevi öyle kardeşim tabi
Ch düşürme olayına pek birşey söyleyemem ama korayın offshop undada olacaktır neden dersen c++ da bir harfi bile yanlış koysan hata verir bu kadar uzun bir sistemi hatasız bir şekilde yapmanın pek mumkun olmadığını aşağı yukarı biliyoruz inş sorun çıkartmazda saatlerce uğraşıp ekleyenlerin emeklerine yazık olmaz farklı bir gui ye çekildiği zaman bir kaç duruma engel koyulması gerekebilir ws ortasında pazara ışınlanabilirler veya pazarlarını yanlarına çekebilirler gibi türk insanı imkansızı yapmayı sever bunun gibi garip garip şeyler yapıcaklarına eminim basit bir offshop lazım süre banka satılmayanlar ben zaten vazgeçtım offshop eklemekten piyasadaki tüm offshop ları söktüm ekledım ıstedıgım verımı alamadım bir türlü inşallah herkezin sorunnsuz kullanabilceği bir offshop lazım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)