Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Okuma yazma ile ne alakası var bi anlatsana![]()
klasörler.de.neoldukları.yazıyor.laflarımı.tartışmaya.çekme
Tartışmaya çekmiyorum kardeş sadece ne alaka yani okuma yazma diye söyledim. Klasörlerde isim yazıyo ama içeriği net bi şekilde anlaşılmıyo ve virüstotalde yok haliyle sorması normal.
klasörler.de.neoldukları.yazıyor.laflarımı.tartışmaya.çekme
Tartışmaya çekmiyorum kardeş sadece ne alaka yani okuma yazma diye söyledim. Klasörlerde isim yazıyo ama içeriği net bi şekilde anlaşılmıyo ve virüstotalde yok haliyle sorması normal.
indirip.içine.bakabilir.ben.klasör.isminden.anladım.yeterli.benim.için.ayrı.yetden.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
Farklı isimlerde bambaşka içeriklerde dosyalar paylaşıldı daha önce sence yeterlimi.
Turkmmo Flood Engelleme
@Hikmet Aypek; bu arada kardeşim boşluk bırakamıyosan boşluk bırakacağın yerde 1 kere enter'e bas ve post'una devam et
açıp.içine.bakabilir.ben.klasör.isminden.anladım.yeterli.benim.için.ayrı.yetden.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Turkmmo Flood Engelleme
@Hikmet Aypek; bu arada kardeşim boşluk bırakamıyosan boşluk bırakacağın yerde 1 kere enter'e bas ve post'una devam et

Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)