HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Her filesin group lari uyarmi yani 100kb da mi düşer herhangi files dosyalarını atsak bileBunu bir ara kulanıyordum Channel1de Syser var diye filese yaklaşmayan var syseri Gruop.group VAR FTPDE başka bir filesden alıp sizinkinin yerine atarsanız syser 28 mbden 80-180 kb arasına düşecektir İyi Forumlar.
dene bakalım uyuyormu uymuyormu
Ben denedim uydu uymaması söz konusuda deil sanırsam
Ben denedim uydu uymaması söz konusuda deil sanırsam
Her filesin group lari uyarmi yani 100kb da mi düşer herhangi files dosyalarını atsak bile
@notto0606 açık felan yok kolpa atma
zamanında rixusu kullanalim diye yavlaracaktın hemen millete kotule mysql acigi vs yok dazyshield kullandılmi kımse kapatamaz.
zamanında rixusu kullanalim diye yavlaracaktın hemen millete kotule mysql acigi vs yok dazyshield kullandılmi kımse kapatamaz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ne komik adamsın sen öle. Rixus2 filesı kullanarak ne serverler açılıp kapandı bilgin yok galiba. Ve neden rixus2 kullanalım dedim acaba? Sen dedin ya 3 güne hallederim diye 1 ay oldu bir şey çıkmadığı için rixus kullanalım dedim. Cümlenin ortasından lafı çekip alma. Mysql açığı onu halletsinler syserleride halletsinler, files kullanın işte. Zamanında ve şuan ne haltlar yediğini ortaya döktürme bana hade işine.@notto0606 açık felan yok kolpa atmazamanında rixusu kullanalim diye yavlaracaktın amk hemen millete kotule mysql acigi vs yok dazyshield kullandılmi kımse kapatamaz.
Bilgi için sağolasın eyw.dene bakalım uyuyormu uymuyormuBen denedim uydu uymaması söz konusuda deil sanırsam
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)