noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Rixus2 # LYCANLI FILES # SRCLER #

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oNexuS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 341
  • Görüntüleme Görüntüleme 38K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Dostum senden aldigimiz filesin dosyalarini bi kenara alsak sonra herhangi bilisimden 1 aylik pvp alsak senin pvpyi onun uzerine kursak 7 24 pvp acik kalir mi site panel falan calisir mi bilgi verirsen sevinirim
hiç gerek yok bu tür şeylere zaten sunucu alacaksan, sağlam bir yerden al alacağın sunucuda güncel files olursa gerek kalmaz böyle dosya indirmene. Çünkü ilk defa indircem diyorsun eksikler kurulum sorunlar v.s çok uğraştırır ve uzun bir zaman kaybına neden olur 2 şey yapabilirsin 1. si sağlam bir sunucu alabilirsin temiz ve sorunsuz filesi olan bir sunucu 2.si hiç bulaşmamanı tavsiye ederim bırak bence metin2 yi :) Tercih senin

Son düzenleme:
Kardes bu litery samarra2 ares2online hepsi bu filesimi kullaniyor biz kurunca hani oyundan ciminca kimse giremiyor ya soyle birsey yapsak olur mu herhangi bilisimden 1 aylik pvp alsak bu rixus2yi o pvpnun uzerine kursak hem 7 24 acik kalir hemde site panel olur o sekilde calisirmi bilgi verirsen sevinirim

bu fılese gırerken fılezılla ıp adres sifre istiyor oraya ne yazacaz ıpye kendı ıpmızımı?

Turkmmo Flood Engelleme

bu fılese gırerken fılezılla ıp adres sifre istiyor oraya ne yazacaz ıpye kendı ıpmızımı?

kardes sw ındırdım filezillaya baglanırken ıp ve sıfre ıstıyor ıp ne sıfresı ne orada kaldım putty navıcat fılezılla hep sıfre ıstıo ıp ıstıo yardımcı olur musun

dostum bu fılesın bılgılerı nerde navıcxat putty fılezılla sıfre ıp falan nerde sadece fıles var hıc bılgı yok nasıl gırıp yapacaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri