HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu İşleri Biraktim Yardimci Olamayacagim Sorunları Yazdım İYİ FORUMLAR ( SORUNSUZ KURANLARDAN YARDİM ALABİLİRSİNZ )
Turkmmo Flood Engelleme
Adalarda
Turkmmo Flood Engelleme
kardeşim burda tam olarak ne demek istediğini anlayamadım, 8021 metnini neyin yerine kullanmalıyız yoksa "kullanmayın" mı demek istedin?, açıklarsan sevinirim.
"ÖNEMLİ NOT:8021 Kodlu Metini Kullanin Yoksa Oyununuz 3 5 Vuruşta Gider."
sağol.
Adalarda

Kardes ilk defa goruyorumda birkac sorum olacak bu files bedava mi bide bunu indirip kurunca 1e1 hersey ayarli bedavayami veriyorsunuz eger oyleyse bisi daha ben bu filesin dosyalarini alsam sonra bi bilisimden 1 aylik files alsam bu dosyalari ona eklesen kursam oyun 7 24 acik kalsa panel site falan olsa o sekilde ise yarar mi sorularimi mazur gorun ilk defa gordum
Kardes ilk defa goruyorumda birkac sorum olacak bu files bedava mi bide bunu indirip kurunca 1e1 hersey ayarli bedavayami veriyorsunuz eger oyleyse bisi daha ben bu filesin dosyalarini alsam sonra bi bilisimden 1 aylik files alsam bu dosyalari ona eklesen kursam oyun 7 24 acik kalsa panel site falan olsa o sekilde ise yarar mi sorularimi mazur gorun ilk defa gordum
Dostum senden aldigimiz filesin dosyalarini bi kenara alsak sonra herhangi bilisimden 1 aylik pvp alsak senin pvpyi onun uzerine kursak 7 24 pvp acik kalir mi site panel falan calisir mi bilgi verirsen sevinirim
evetDostum senden aldigimiz filesin dosyalarini bi kenara alsak sonra herhangi bilisimden 1 aylik pvp alsak senin pvpyi onun uzerine kursak 7 24 pvp acik kalir mi site panel falan calisir mi bilgi verirsen sevinirim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)