HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ya beyler access denied for user 'mt2'@'localhost' (using password yes) hatası alıyorum acil yardım edin çok acil
Son düzenleme:
Kardeşim o sorun /var/db/mysql/mysql/ konumuna attığın 3 dosyadan kaynaklanıyor mysql u baştan kur dosya falan atma içine şifresini değiştirmek içinde PuTTY üzerinden dene yoksa CH start veremezsin.
ya beyler access denied for user 'mt2'@'localhost' (using password yes) hatası alıyorum acil yardım edin çok acil
tamamda reis onu nasıl yapıcam bi yardımcı olurmusun özeldenKardeşim o sorun /var/db/mysql/mysql/ konumuna attığın 3 dosyadan kaynaklanıyor mysql u baştan kur dosya falan atma içine şifresini değiştirmek içinde PuTTY üzerinden dene yoksa CH start veremezsin.
İnan bende dünden beri uğraşıyorum PuTTY üzerinden sıfırlamak için fakat bir türlü beceremedim yani yardımcı olabileceğimi sanmıyorum bu konuda 

bi şekilde yardım et reis yaİnan bende dünden beri uğraşıyorum PuTTY üzerinden sıfırlamak için fakat bir türlü beceremedim yani yardımcı olabileceğimi sanmıyorum bu konuda![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)