HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
2 3 gün sonra +20 leri eklenmiş bi şekilde paylaşıcam yapacağım samarrayı kapatıyorum.
+20LER EKLİDİR FİLESDE Aristo Pençe Aristo Kılıc vs vs
Oyunda haraket edince oyundan atıyor sizde de aynı sıkıntı varmı ?+20LER EKLİDİR FİLESDE Aristo Pençe Aristo Kılıc vs vs
Son düzenleme:
Oyunda haraket edince oyundan atıyor sizde de aynı sıkıntı varmı ?
Arkdaş
+700 İLE ACILDI VE +150 ACILDI SORUNSUZ SENIN PROBLEMLERİN VAR
METİN2 TR GEREKTIRMEYEN INDIR ESKI YADA YENIYSE UYMAYABİLİREvet aynı sıkıntı devam ediyor 2011 dosyalarının içine kurdum oyuna giriyor biraz hareket edince login ekranına atıyor eksik yok ram 1024 ramdan kaynaklı filan olamaz bi çözüm yolu bul ya tek sıkıntı bendemi bu sıkıntı tek bendemi oluyo yağniArkdaş
+700 İLE ACILDI VE +150 ACILDI SORUNSUZ SENIN PROBLEMLERİN VARMETİN2 TR GEREKTIRMEYEN INDIR ESKI YADA YENIYSE UYMAYABİLİR
Evet aynı sıkıntı devam ediyor 2011 dosyalarının içine kurdum oyuna giriyor biraz hareket edince login ekranına atıyor eksik yok ram 1024 ramdan kaynaklı filan olamaz bi çözüm yolu bul ya tek sıkıntı bendemi bu sıkıntı tek bendemi oluyo yağni
Sikinti sende olabilir ssler mevcut hala acik server
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)