BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Hem ortak hem dost

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan m.ugur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 450

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

>>>>>>>>>>>>>>>>

Arkadaslar direk konuya giriyorum

ankarada oturuyorum

yasım 22

adım ugur

elimde suan bir makine var 8 gb ram li suan 1.5 yıl süresi olan bi makine

domain + host alındı ( sınırsız hosting )

aklımdaki 2008 deki metin2 direk olarak yansıtmak ve insanlara kar amacı gütmeden

birseyler yapmak

ankara ici olması tercihimdir.

düzgün adam gibi adam olduğu sürece yas sınırı vermiyorum

whatsapp : 0553 515 52 74

aradığım özellik : calmıyacak cırpmıyacak 2008 deki oyunu yapabilecek kadar bilgisi olan birileri mesaj atsın lütfen bilgisi olmayan arkadaşlar yada sadece gm olmak için mesaj atanlara cevap vermiyeceğim

Öncelıkle Selamun Aleyküm Kardeşim Ben yaklasık 5 senedir metin2 oyunu ıle ıc ıceyım birden cok serverde her turlu yetkıde bulundum 3 kere kendı serverımı kurdum ayyıldızmetin2. 16 yaşındayım saygıda kusur etmem açık sözlüyüm.bir oyun için günaha girmem item yardımıdır ws gibi sacmalıklarla işim olmaz userlerle gerektıgınden fazla irtibat kurmam ama gerektiği yerde anında yardmcı olurum ornegın mapta kaldıysa falan sistemsel herşey hakkında bilgim war hemen hemen ben reklamcılıktan anlamam pek ama destek olurum reklam konusunda. yetki konusunda verirsen tam yetki daha iyi olur gm kadrosunda senden sonra gelirsem daha iyi olur bunlar bir rica dostum. oglen 1 den akşam 10a kadar aralıksız açıgımve son olarak kardeşim ben gm den daha cok yoldaş olurum her sıkıntında yanında olurum ha birde guzel etkınlıklıkler duzenlerım face sayfasında falan işte bunları detaylı konusuruz olur dersen.İyi Günler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri