bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

eşya özelliği değişmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan elorum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 313

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar. locale->item_proto ve navicatten eşya üzerinde aynı değişiklikleri yapıyorum. lz leyip ftp ye atıyorum. Değişiklik yapılan bütün dosyaları indiriyor. Oyuna girdiğimde yaptığım değişiklikler de gözüküyor. Mesela ölümsüzlere karşı güçlü +60 verdiğim silahta yazıyor. Ancak bonusların hiçbirisi işlemiyor. Sadece yazı olarak gelmiş silaha. Bunu nasıl düzeltebilirim.

Değişiklikleri hem pack dosyasında hem de navicatte yapıyorum. Oyunda yaptığım değişiklikler görünüyor. Ancak bonuslar işlemiyor. Mesela itemde +60 canavarlara karşı güçlü var diyelim. İtemi takınca bonus sekmesinde canavar +60 gelmiyor. Bonus sekmesinde sıkıntı yok çünkü diğer itemlerde sorunsuz çalışıyor.

itemin attrtype ve attr value değeri olmak üzere maksimum 3 özellik atayabilirsin.

attrtype efsunun rakamsal karşılığı ki bu filestan filesa göre değişiklik gösterebiliyor attr value değerine ise efsunun oranını vereceksin.

Yanlış yapıyorsundur. locale_tr.eix dosyasını açtıktan sonra editlediğin item_proto sadece görsel olarak işler bonus olarak işlemesi için navicat > player > item_proto'yu açıyorsun applytype0 dan özellik vermeye başlıyorsun applytype0 applytype1 applytype2 bunlar hangi efsunu istiyorsan o efsunun kodunu yazacağın bölümdür applyvalue0 applyvalue1 applyvalue2 bunlar ise kodunu yazdığın efsunun kaç oranda eklenmesini istiyorsan onu yazacağın bölümdür bu şekilde uygularsan çalışacaktır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri