- Konular
- 14
- Online süresi
- 28d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 110
- MmoLira
- 4,730
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Genel olarak metin2 eski tadında değil artık yüzlerce server açan oluyor eskisi gibi bulunmamazlık yok bundan dolayı gir çık gir çık artık sıkıldım veya sıkıldık.
Bu oyuna farklı şeyler görmek için geliyorum ama umarım aradığım tadı alacağımdır.
Oyun savaş oyunu fakat ben lonca savaşından başka savaş adına bi etkinlik yapan server göremedim daha bu gemi savaşı felan değil daha farklı bir arena herkezin tek olduğu veya bayrakların bir olduğu olabilir.
Bir amaç bir uğraş elde etmesini zorlaştıracak ona koşmamızı isteyecek bir savaş haritası
Tek düzen değil bunu istemiyoruz artık hep aynı şey item diz vs at bu değil başka birşeylerle bizi uğraştıracak şeyler arıyoruz bunu sizden rica ediyorum.
Bu oyuna farklı şeyler görmek için geliyorum ama umarım aradığım tadı alacağımdır.
Oyun savaş oyunu fakat ben lonca savaşından başka savaş adına bi etkinlik yapan server göremedim daha bu gemi savaşı felan değil daha farklı bir arena herkezin tek olduğu veya bayrakların bir olduğu olabilir.
Bir amaç bir uğraş elde etmesini zorlaştıracak ona koşmamızı isteyecek bir savaş haritası
Tek düzen değil bunu istemiyoruz artık hep aynı şey item diz vs at bu değil başka birşeylerle bizi uğraştıracak şeyler arıyoruz bunu sizden rica ediyorum.
- Konular
- 14
- Online süresi
- 28d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 110
- MmoLira
- 4,730
- DevLira
- 0
Güncel
- Konular
- 14
- Online süresi
- 28d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 110
- MmoLira
- 4,730
- DevLira
- 0
güncel
- Konular
- 14
- Online süresi
- 28d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 110
- MmoLira
- 4,730
- DevLira
- 0
Güncel
- Konular
- 42
- Online süresi
- 1h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 124
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
@ErtanSonsuz;
Düşünceniz gayet güzel amma ve lâkin hangi oyun olursa olsun, ister istemez sıkılıyorsunuz. Belirli bir seviye'ye ulaşıp, tüm itemlerinizi hazır hale getirdiğiniz vakit oyundan zevk almamaya başlıyorsunuz.
Bu tıpkı League of Legends gib, Challenger olduğunuz vakit sıkılıp tekrardan 1 level hesap açıyorsunuz. Veyahut Fifa 17 Ultimate Team gibi hayalinizin takımını yapıp, 1. Lige ulaşınca sıkılıp daha girmemeye başlıyorsunuz.
Bu oyun hayatı böyle, maalesef bunu oyun yetkilileri veyahut siz değiştiremezsiniz. Benim size önerim çıkın ailenizle, arkadaşlarınızla vakit geçirin. Sanal alem hep sıkıcı olur.
Düşünceniz gayet güzel amma ve lâkin hangi oyun olursa olsun, ister istemez sıkılıyorsunuz. Belirli bir seviye'ye ulaşıp, tüm itemlerinizi hazır hale getirdiğiniz vakit oyundan zevk almamaya başlıyorsunuz.
Bu tıpkı League of Legends gib, Challenger olduğunuz vakit sıkılıp tekrardan 1 level hesap açıyorsunuz. Veyahut Fifa 17 Ultimate Team gibi hayalinizin takımını yapıp, 1. Lige ulaşınca sıkılıp daha girmemeye başlıyorsunuz.
Bu oyun hayatı böyle, maalesef bunu oyun yetkilileri veyahut siz değiştiremezsiniz. Benim size önerim çıkın ailenizle, arkadaşlarınızla vakit geçirin. Sanal alem hep sıkıcı olur.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)