HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Efsun botunu attım Sado fatihin tüm itemleri sende seni ilk incelesinler
Az gururun varsa maden atmadı desene emre yani gm az gurur varsa atmadı de hadi
Turkmmo Flood Engelleme
Benim kim olduğumu bilmiyon ki yada şöyle soram size Caizmidir banladımı banlanmadı mı yada silindimi fahih tarafından
Az gururun varsa maden atmadı desene emre yani gm az gurur varsa atmadı de hadiTurkmmo Flood Engelleme
Benim kim olduğumu bilmiyon ki yada şöyle soram size Caizmidir banladımı banlanmadı mı yada silindimi fahih tarafından
Fatihin 1 itemi bile yok çarımda. İncelenebilir.
Sen rahat ol en son nickin BuVatanBenim kaç tane nick değiştin neden acaba
Sen rahat ol en son nickin BuVatanBenim kaç tane nick değiştin neden acaba

kardeş sana sadece bokunla oyna diyorum hani kullandigimiza dair vidion nerde facede belkide konuştuğun hesabı bile sen actin lonca kullanıyor diyosun biz bu carlari senin hayatında gormedigin kadar t ile dizdik iftira atmaktan vazgeç çıkar bunun ahi aheste aheste civciv seni
İyi öle bilin beni daha iyi oldu bu
Her neyse sen bana cevap vermedin hayla soruma sorum su ch 5 de emre size maden atımı atmadımı ?
Turkmmo Flood Engelleme
Oha Sende saniye saniye cevap vercem numarası yalanmı yada carını sildiği erkek olun azz erkek
Turkmmo Flood Engelleme
Neyle dizdiniz merak ediyorum içinizden bir i de cıkıp demiyorki emre evet attı maden ama nerde o yürek hep alışmısınız yalan dolana
Nie Sustun sado hızlısınız hani cevap nie vermiyon 10 car getiren bendim :d zaten