noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

KhaL Loncasının Efsun botu ispatı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CAKIRBEYLI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Efsun botunu attım Sado fatihin tüm itemleri sende seni ilk incelesinler :D Az gururun varsa maden atmadı desene emre yani gm az gurur varsa atmadı de hadi

Turkmmo Flood Engelleme

Benim kim olduğumu bilmiyon ki yada şöyle soram size Caizmidir banladımı banlanmadı mı yada silindimi fahih tarafından

kardeş sana sadece bokunla oyna diyorum hani kullandigimiza dair vidion nerde facede belkide konuştuğun hesabı bile sen actin lonca kullanıyor diyosun biz bu carlari senin hayatında gormedigin kadar t ile dizdik iftira atmaktan vazgeç çıkar bunun ahi aheste aheste civciv seni

:D İyi öle bilin beni daha iyi oldu bu :D Her neyse sen bana cevap vermedin hayla soruma sorum su
ch 5 de emre size maden atımı atmadımı ?

Turkmmo Flood Engelleme

Oha Sende saniye saniye cevap vercem numarası yalanmı yada carını sildiği erkek olun azz erkek

Turkmmo Flood Engelleme

Neyle dizdiniz merak ediyorum içinizden bir i de cıkıp demiyorki emre evet attı maden ama nerde o yürek hep alışmısınız yalan dolana

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri