xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Hikaye Ekle

SanGreAzuL Ve KhaL İFŞA GÖRÜNTÜLERİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CAKIRBEYLI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

SanGreAzuL Eski Oyuncuları Şuan ki KhaL Loncadakiler Baktım birbirlerini üzüyorlar ve her şeyi emek ile yaptık diyorlar bu video sadece maden Videosu Maden Eventi yok iken Bir G M master atıyordu bende haksızlığa karşı olduğum için bu videoyu atim dedim birde kendilerinden cevap alalım Maden eventi C H 5 DE OLDU orda olan oyuncular şu kişiler video da var zaten izler siniz ....

ORADA OLAN OYUNCULAR
1 LioNMyMeN
2 VedaGecesi
3 BASIMBELADA
4 ReguL
5 MONSTER53
6 SoGoooD
7 RhyL
8 ReqaandreaL
9 RegaandreaL
10 Lonelines
11 CityHaunter
12 PALSTATION
13 TJ2OY
14 DonaldTrump
15 SequLTurA
16 VE VE SON OLARAK G M ( Sweatch ) Eski BLanqTeam Bu oyuncu ban yedi sizlerinde oyun kurallarına uymanızı isterim iyi formlar ..
HER KEZ BİR GÜN HAK ETTİĞİNİ ALIR

SanGreAzuL Eski Oyuncuları Şuan ki KhaL Loncadakiler Baktım birbirlerini üzüyorlar ve her şeyi emek ile yaptık diyorlar bu video sadece maden Videosu Maden Eventi yok iken Bir G M master atıyordu bende haksızlığa karşı olduğum için bu videoyu atim dedim birde kendilerinden cevap alalım Maden eventi C H 5 DE OLDU orda olan oyuncular şu kişiler video da var zaten izler siniz ....

ORADA OLAN OYUNCULAR
1 LioNMyMeN
2 VedaGecesi
3 BASIMBELADA
4 ReguL
5 MONSTER53
6 SoGoooD
7 RhyL
8 ReqaandreaL
9 RegaandreaL
10 Lonelines
11 CityHaunter
12 PALSTATION
13 TJ2OY
14 DonaldTrump
15 SequLTurA
16 VE VE SON OLARAK G M ( Sweatch ) Eski BLanqTeam Bu oyuncu ban yedi sizlerinde oyun kurallarına uymanızı isterim iyi formlar ..
HER KEZ BİR GÜN HAK ETTİĞİNİ ALIR

:D hacı sen çok yanlış gelmişsin oyunda kader çarkından çıkan maden taşı kağıtları var ve istediğin yere maden alabiliyorsun :D

G M Barış bey Zemheri banladı adamı :D İSPAT OLMASA BAN ATARMI SİZCE

Turkmmo Flood Engelleme

Ogün nün O saat de ch 5 de baka bilirsiniz kim atmış kim atmamış barış bey

G M Barış bey Zemheri banladı adamı :D İSPAT OLMASA BAN ATARMI SİZCE

Turkmmo Flood Engelleme

Ogün nün O saat de ch 5 de baka bilirsiniz kim atmış kim atmamış barış bey

şuanda gm değilim ama neden banladı ümit abi? o yüzden banlasa atan gmyinde ban yemesi lazımdı.Senin yanlışın var yani

G m zaten ban yedi :ddd tüm carları

Turkmmo Flood Engelleme

Sonra Başladı SW e efsun botu dagıtıcam falan filan eğer dürüst biri var ise gm attı der zaten ama hepsi çakallık peşinde oyuzden en iyisi o günün kaydına bakmak :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri