- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 63
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 16
- Online süresi
- 49m 13s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 56
- DevLira
- 0
Aynen bencede
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Denk bi konu açmısın tebrik ederim kardeşim
bence yasamların tamamen Kalk ması lazım bi koy veya lonca savasdıda koyde kestim elaman yasamla ayakda durması Üzücü bi durum okdar İtem cart curta para verdik itemlerin bi degeri kalmadın düşnüyom yasamı olan Polat alemder kesiliyor sw de yasam stoklması Oldunu düşnüyorum hem arkadasları madur etmem den bi cözüm 100 yasamın % 10 t olarak karşılansa daha iyi olur stok layada madur olmaz yasamı olmayada madur olmaz sw den yasamın kalkması Lazımm
bence yasamların tamamen Kalk ması lazım bi koy veya lonca savasdıda koyde kestim elaman yasamla ayakda durması Üzücü bi durum okdar İtem cart curta para verdik itemlerin bi degeri kalmadın düşnüyom yasamı olan Polat alemder kesiliyor sw de yasam stoklması Oldunu düşnüyorum hem arkadasları madur etmem den bi cözüm 100 yasamın % 10 t olarak karşılansa daha iyi olur stok layada madur olmaz yasamı olmayada madur olmaz sw den yasamın kalkması Lazımm
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)