Bvural41 1
Bvural41
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

NeTMarliS KONUYA GİRERMİSİN ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan celalbaba0626
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 341
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Abi nebi iletişim adresiniz var ne bişey sabahtan beridir ulaşmaya çalışıyorum verdiğiniz iletişim bilgileri skypede yok biz nasıl ulaşacaz size siteden ticket atıyım dedim kayıt olmuyor ne acayip siteniz var tc kimlik bilgileriniz uyuşmuyor diyor biz nasıl ulaşıcaz size ???????????????????

Abi nebi iletişim adresiniz var ne bişey sabahtan beridir ulaşmaya çalışıyorum verdiğiniz iletişim bilgileri skypede yok biz nasıl ulaşacaz size siteden ticket atıyım dedim kayıt olmuyor ne acayip siteniz var tc kimlik bilgileriniz uyuşmuyor diyor biz nasıl ulaşıcaz size ???????????????????

İşte sen düşün nasıl olduğunu :)

www.vivoxy.com adresinden kayıt olmayı deneyin. Kimlik bilgilerinizi doğru girdiğinize emin olun.Çift isim varsa , çift isimide yazmanız gerekiyor . Halen yapamazsanız özel mesaj atabilirsiniz. Açılan konu katagoriye uygun değil. Bildiriyorum . Özel mesajdan devam edebiliriz.

İşte sen düşün nasıl olduğunu :)

Bence sen düşün ki arkadaş ne istiyor. Önce haddini bil . Sonra konuyu açanı anla. Baktınki anlamıyorsun , usulunce uzaklaş. Şu gazoz alıp klavyeden saçma sapan şeyler yazmayı kesin artık.

Bölüm ile alakasız konular açmayın.Bu tür durumlarda firmaya forum üzerinden özel mesaj atabilir ya da tanıtım konusuna yazabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri